27 / 04 / 2024

şahinbey İbn-i Sina mahallesi

şahinbey İbn-i Sina mahallesi

Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden biri olan İbn-i Sina Mahallesine Cami yapımına başlandı. Caminin temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı...

Şahinbey'de İbn-i Sina mahallesi kurulacak!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 2’nci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Birol Ülger, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı, toplantıda İbn-i Sina adı verilecek yeni bir mahalle kurulması kararı alındı.

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında sözleşme imzalandığı açıklandı. İşte Asce GYO Gaziantep Şahinbey projesinin sözleşmesi ile ilgili detaylar...

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

14 ayar altın kolye, yüzük, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kolye, bileklik yüzük ve küpe almak isteyen binlerce kişi 14 ayar altın küpe, yüzük, bileklik ve kolye fiyat listesini araştırıyor. Peki Sina Pırlanta'da 14 ayar altın fiyatları ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şahinbey ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Gaziantep Şahinbey projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ Gaziantep Şahinbey'de 786 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Şahinbey İbn-i Sina Seyitler Cami açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, İbn-i Sina Seyitler Cami’nin açılışını gerçekleştirdi.

Tarihi Tabakhane bölgesi restore edilmeyi bekliyor!

Orta Çağ'ın en önemli seyyahı kabul edilen İbn-i Battuta'nın Safranbolu'ya gelişinde "hendek" olarak bahsettiği dericilikte önemli bir üretim alanı olan Tabakhane bölgesinin restorasyonuyla ilgili plan değişikliğine gidildi.

Sina Yarımadası'na Gazze için liman ve havaalanı inşa edilecek!

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Gazze'nin de kullanabileceği bir liman ve havalimanı inşa edilecek.

Gemlik İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. Gemlik Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanında yapılan sağlık merkezi bir yıl içinde açılacak.

Bursa İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

Bursa'nın Gemlik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanına yapılacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları!

1000 konutlu olarak planlanan Şahinbey Mavikent 5. Etap Evleri için kura bugün çekiliyor. Şahinbey Mavikent 5. Etap 1000 konut kura çekilişi sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak...

Sancaktepe İbn-i Haldun Gençlik Merkezi açıldı!

Sancaktepe'de hayata geçirilen İbn-i Haldun Gençlik Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Gençlik Merkezi'nin açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

şahinbey İbn-i Sina mahallesi Haberi

şahinbey İbn-i Sina mahallesi

Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden biri olan İbn-i Sina Mahallesine Cami yapımına başlandı.

Şahinbey Belediyesi tarafından yer tahsis edilen cami inşaatının temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcılarının yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

Yeni Mahallemize Yeni Cami

Yeni kurduğumuz İbn-i Sina Camisi’nin temelini atıyoruz. Burada birçok ilki hep birlikte gerçekleştireceğiz inşallah. İlçemiz hep ilklerle anılıyor; bunlardan bir kaçı Bilim Sanat Merkezi, TOBB Fen Lisesi ve 1875 yataklı kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük hastanelerinden birinin bu mahalleye yapılmasıdır. Bir tarafta okulumuz, bir tarafta hastanemiz, bir tarafta camimiz ve bir taraftan da konutlarımız mahallemizi Gaziantep’in en güzel mahallelerinden biri haline getirecektir. Amacımız Şahinbey’imizi ve Gaziantep’imizi çok güzel bir şekilde inşa etmektir. Burası...