29 / 04 / 2024

şahinbey kentsel dönüşüm çalışmaları

şahinbey kentsel dönüşüm çalışmaları

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Kıbrıs Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep merkez Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.

Şahinbey'de 35 bin yeni konut yapılacak!

Şahinbey ilçesi Güzel Vadi Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kamulaştırılarak yıkılan evlerin yerine yapılan yeni binalar yükselmeye başladı. Bölgeye 35 bin yeni konut yapılacak...

Mehmet Tahmazoğlu: Şahinbey Türkiye'nin 3. büyük ilçesi oldu!

Kentsel dönüşümle ilgili süreci anlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin çok hızlı büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğuna işaret ederek, "Şu anda Türkiye'nin de 3. büyük ilçesi...

Şahinbey'in nüfusu 5 yılda 131 bin 154 kişi arttı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey ilçemiz 2013 yılı nüfus sayımına göre 817 bin 258 kişilik nüfusu ile Türkiye’nin 3’üncü büyük ilçesi konumunda. 5 yıllık görev süremizde Şahinbey’de 131 bin 154 kişilik nüfus artışı oldu." dedi...

Şahinbey kentsel dönüşümle yenileniyor !

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından, Türkiye' nin 2023 vizyonu çerçevesinde kimlikli şehirler oluşturmak ve gelecek nesillere güzel tasarlanmış şehirler bırakmak amacıyla " Kentsel Dönüşüm Paneli " düzenlendi...

Şahinbey kentsel dönüşümde model ilçe olarak gösteriliyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi kentsel dönüşümde örnek bir model olarak gösteriliyor

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Gaziantep Şahinbey'in dönüşüm projelerine tam not!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekillerine Şahinbey İlçesi’nde yaptığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını gezdirerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Şahinbey Belediyesi ilçedeki 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey'i de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor. 

Şahinbey Belediyesi'nde kentsel dönüşüm rekoru!

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında 7 bin 594 yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi ve kentsel dönüşüm rekoru kırdı. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski garajlardaki evler yıkıldı ve İnönü Caddesi’ne alternatif yol çalışmaları tüm hızıyla başladı.

Gaziantep'te 2 ilçede kentsel dönüşüm ilan edildi!

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Şahinbey'in dönüşümü Türkiye'ye örnek!

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye’ye örnek gösterilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları, şehrin görüntüsünü güzelleştirmekle kalmıyor, insanların yaşamlarına da dokunuyor.

Şahinbey kentsel dönüşümde son durum!

Gaziantep'te; Büyükşehir, Şahinbey ve Şehitkamil Belediyeleri, Kentsel Dönüşüm çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında 529 bina kamulaştırıldı, 370'i yıkıldı, kamulaştırmaya 92 milyon 667 bin lira harcandı.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm yıkımları hızlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi.

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi!

Şahinbey Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Kahvelipınar Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kamulaştırma ve yıkım çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Gaziantep Şahinbey'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep merkez Şahinbey İlçesi Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan kamulaştırmaların ardından yıkımlara hız verdi.

şahinbey kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

şahinbey kentsel dönüşüm çalışmaları


Şahinbey bölgesini çarpık yapılaşmadan kurtarıp adeta yeniden şekillendiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, hedefinden şaşmadan çalışmalarını adım adım sürdürüyor. Özdemirbey Caddesi'nde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Şahinbey Belediyesi, bu caddeye yakın olan Kıbrıs Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarını sürdürüyor.


ŞAHİNBEY YENİDEN ŞEKİLLENİYOR


Çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Özdemirbey Caddesi'nin 6 şerite çıkarılması için, daha önce yaptığımız çalışmaya ek olarak, Kıbrıs ve Kahvelipınar Mahallelerimizde kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde bina sahipleriyle anlaşarak, yıkımlarımıza devam ediyoruz. Kahvelipınar Mahallemizde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarımız yüzde 85 seviyesine ulaşırken, Kıbrıs Mahallesi'nde ise yüzde 65-70 seviyelerine geldik. Projemiz doğrultusunda bina sahipleriyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Anlaşmalarımızı tamamladıkça yıkım çalışmalarımızda devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra buraya depreme dayanıklı modern konutlar yapacağız. Düztepe ile Dutluk arasındaki Özdemirbey...