06 / 05 / 2024

Şahinbey Sanayi Sitesine Sosyal Tesis

Şahinbey Sanayi Sitesine Sosyal Tesis

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şu ana kadar 900 esnafın taşındığı Şahinbey Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden sosyal tesiste sona gelindi. İşte projeyle ilgili ayrıntılar...

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesine kavuşuyor!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesine ait 192 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri inşa edilecek!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi  Sitesine ait 192 adet iş yerinin yapım işini ihale ediyor. İhale 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri inşa edilecek!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yerinin yapım işini ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri yapılacak!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Şahinbey Sanayi Sitesine Sosyal Tesis Haberi

Şahinbey Sanayi Sitesine Sosyal Tesis

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve şu ana kadar 900 esnafın taşındığı Şahinbey Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden sosyal tesiste sona gelindi.


Şahinbey Belediyesi tarafından şehir merkezinde ki oto tamirci esnafının taşınması için 320 bin metrekare alan üzerine yaptırılan ve 1016 işyerinden oluşan Şahinbey Sanayi Sitesi’ne şu ana kadar 900 esnaf taşındı. Kira öder gibi işyeri sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan esnafa bir müjde daha veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sanayi sitesi içinde yaptıkları sosyal tesisin tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. Son aşamasına gelinen Şahinbey Sanayi Sitesi Sosyal Tesisi’nde incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, kısa süre sonra tamamlanacak sosyal tesisin esnafın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek yapıda olacağını söyledi.


“ESNAFIN BÜTÜN İHTİYACINA HİTAP EDECEK”


Sosyal tesiste esnafın toplantı yapabileceği 300 kişilik konferans salonunun da bulunduğunu ifade...