01 / 05 / 2024

Şahinbey Şıh Meydanı kamulaştırma

Şahinbey Şıh Meydanı kamulaştırma

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep'e, İstanbul'un meşhur meydanlarından Eyüp Sultan Meydanı'nın bir benzeri yaptırıyor

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Gaziantep Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, Boğaziçi Bulvarı 2’inci etap çalışmalarına sokağa çıkma yasağında da hızla devam ediyor.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'de restorasyon çalışmaları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi Gaziantep’in tarihi mekânlarını restore ederek turizme kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden çalışıyor.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallerinden olan Kürüm Mahallesine hayata geçirdiği sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Şahinbey'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarısalkım Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni sosyal tesisi hizmete açtı.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Trabzon Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesi 12 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan Park 3. Etap 'ın ihalesini 12 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi'nden Barış Mahallesi´ne yeni cami!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Barış Mahallesi´ne yeni bir cami inşa ediyor.

Şahinbey Şıh Meydanı kamulaştırma Haberi

Şahinbey Şıh Meydanı kamulaştırma


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep'e, İstanbul'un meşhur meydanlarından Eyüp Sultan Meydanı'nın bir benzeri yaptırıyor

Şıh Cami Meydan çalışmasını aralıksız sürdüren Şahinbey Belediyesi kamulaştırmasını yaptığı evlerin yıkımını ve restorasyonunun yapımını gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu şehirlerin meydanlarıyla ün kazandığını belirterek, “Gaziantep’in çok fazla meydanı yok. Bu nedenle yeni meydanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Özellikle tarihi mekanlar içerisinde oluşacak meydanlar gelen ziyaretçiler açısından da çok önemli. Bu nedenle özellikle Şıh Camimizin hem kuzey, hem güney tarafında yaptığımız çalışmalarla yeni meydanlar oluşturuyoruz. Şıh Camimizin güney tarafındaki meydan tamamlandı. Kuzey tarafında da binaları kamulaştırıp yıkarak geniş bir meydan oluşturmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra meydanı hareketlendirecek, çay, simit gibi ürünlerin satılabileceği küçük işyerleri de yapıyoruz. Şıh Camimizin bir İstanbul’daki Eyüp Sultan, Ankara’daki...