28 / 04 / 2024

Şahinbey sosyal alan

Şahinbey sosyal alan

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nin gelişen mahallelerinden olan Ertuğrulgazi Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatında incelemeler yaptı. 

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talep sürecini başlattı. Peki Valentium Ispartakule projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili merak edilenler...

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

Teknopark işletmelerinden 2 ay boyunca kira alınmayacak!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci yaptığı açıklamada, "Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren sosyal alan işletmecilerinden kira bedeli alınmayacak" dedi.

Kentsel dönüşümle yüksek kira getirisi fırsatı!

Mega kent İstanbul hem deprem bölgesinde olması hem de çarpık kentleşmesiyle dikkat çeken bir şehir. Kentsel dönüşüm ise hem insanların daha güvenli evlerde yaşamasını sağlıyor hem de asansör, otopark, sosyal alan gibi olanaklar sunuyor.

Konut projelerinde ortak haklar nelerdir?

Gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle güvenlikli, otoparklı sosyal alanı olan, havuzlu site tarzı yaşam yaygınlaştı. Ancak yüzlerce ailenin yer aldığı bu sitelerde zaman zaman anlaşmazlıklar çıkabiliyor. İşte konut projelerinde yaşayanların bilmesi gerekenler…

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Kayaşehir Millet Bahçesi Cumartesi açılacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Millet Bahçesi’nin ilk etabı Cumartesi günü açılacak. 350 bin metrekareden oluşan birinci etap içerisinde birçok sosyal alan yer alıyor.

Beyttürk Cadde Yalova projesi geliyor!

Beyttürk İnşaat yeni butik projesini Yalova'da Çınarcık İlçesi'ne bağlı Koruköy'de hayata geçirecek. Toplamda 80 daireden meydana gelecek projede birçok sosyal alan olacak. 

Şahinbey Belediyesi'nden 123’üncü sosyal tesis!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sergen Mezrasına yaptırmış olduğu cami ve sosyal tesis açılışını gerçekleştirdi.

Şahinbey Sarıt Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Sarıt Sosyal Tesisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahinbey sosyal alan Haberi

Şahinbey sosyal alan

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçesi’nin gelişen mahallelerinden olan Ertuğrulgazi Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatında incelemeler yaptı. Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal yaşam alanı projesinin inşaatını yerinde inceledi. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptığı inceleme sonucunda şunları söyledi;  “Ertuğrul Gazi Mahallesi yeni kurduğumuz ve hızla gelişen mahallelerden bir tanesi, hızla gelişen bu mahallemizde park yapımını tamamladık ve şimdide bir sosyal tesis yapıyoruz. İçerisinde bay-bayan taziye evlerinin, kursların olduğu alt katında ise marketi ve fırınıyla bu bölgenin ihtiyacını karşılayacak güzel bir tesis inşa ediyoruz. İnşaatımız hızla devam ediyor yakın bir zamanda tamamlayarak Ertuğrulgazi mahallemizin hizmetine...