29 / 04 / 2024

şahinbey toki konutları

şahinbey toki konutları

Şahinbey Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile şehit aileleri ve gazileri ev sahibi yapmak için başlatılan konut projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya katılanlar gözyaşlarını tutamadılar.

Şahinbey Belediyesi´nden 1.000 konut daha!

Mavikent’te 1000 konutun daha kurası noter huzurunda gerçekleştirildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bir kaç ay içerisinde 1000 konut için daha kura çekimi yapacaklarını söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu: 20 bin konut yapmayı planlıyoruz!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, insanımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak için 5 yıllık görev süremizde çok önemli çalışmalar yaptık. 20 bin konut yapmayı planlıyoruz dedi...

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 32 bin 120 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Adıyaman Gerger Toki Konutları'nın kura çekimi gerçekleşecek!

Toplu Konut İdaresi (Toki) ve Adıyaman Gerger Kaymakamlığı tarafından yaklaşık 2 yıl önce projelendirerek hayata geçirilen Gerger Toki Konutlarının hak sahiplerine kura ile belirlenmesi bu hafta gerçekleşiyor.

Şahinbey Perilikaya Konutları'nın inşaatı tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Perilikaya Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Perilikaya Konutları tamamlandı.

Şahinbey Perilikaya Konutları tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Perilikaya Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Perilikaya Konutları tamamlandı. 179 daireden oluşa konutlarda çevre düzenlemesi işleri ise devem ediyor.

Erzican Tercan'da 288 TOKİ konutları sahiplerine kavuştu!

Tercan’da 2012 yılında yapımına başlanan 288 Toki konutları tamamlanarak hak sahiplerine verildi. Vatandaşlar gerekli olan resmi işlemlerin ardından anahtarların firma yetkililerinden aldılar.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

şahinbey toki konutları Haberi

şahinbey toki konutları


Şahinbey Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile şehit aileleri ve gazileri ev sahibi yapmak için başlatılan konut projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya katılanlar gözyaşlarını tutamadılar.

Vatan savunmasında yaşamını yitiren şehit yakınları ve kanlarını döken gazilerin ev sahibi ola bilmesi için çalışmalar başlatan Şahinbey Belediyesi geçtiğimiz günler içerisinde TOKİ ile 500 konut yapmak için işbirliği protokolü imzaladı. Konut projesiyle ilgili olarak şehit ailelerinin ve gazilerin katıldığı bilgilendirme toplantısı yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılacak konutların zamanı ve fiyatları hakkında bilgiler verdi. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Şehit Aileleri Derneği Gaziantep Şube Başkanı Hamza Bayındır, Gaziler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler...