20 / 05 / 2024

Şahinler 14 İnşaat adres

Şahinler 14 İnşaat adres

Şahinler 14 İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali İnce tarafından kuruldu.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

İnşaat sektöründe beklenen haber! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe beklenen haber geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen zamlarla birlikte yükselişe geçen demir fiyatlarına indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! 14 Şubat 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi. Gelen indirimle birlikte resmen dibe vurdu.  1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Şubat 2023 demir fiyatları.

iPhone meraklılarını üzecek şok zam! iPhone 14’ün fiyatı arttı! İşte iPhone 14’ün yeni fiyat listesi!

Hem Türkiye hem de dünyada en çok rağbet gören akıllı telefonların markalarının başında gelen iPhone fiyatları zamlandı. Phone üreticisi Apple, Türkiye’deki telefon fiyatlarına yeni zam yaparken, en çok takip edilen model iPhone 14’ün fiyatı ise bakın ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

MIUI 14'ün çıkış tarihi belli oldu! MIUI 14 alacak telefonlar!

Xiaomi'den dün yapılan resmi bir açıklama  ile MIUI 14'ün çıkış tarihini duyuruldu! Güncellemeyi alan tüm modeller...

iPhone 14'ün fiyatı belli oldu! Serinin fiyatı dudak uçuklattı! İşte 14 serisi 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

iPhone 14 serisinin fiyatı belli oldu! Telefon hakkında bazı bilgiler basına sızarken iPhone 14'ün  ne zaman çıkacağı yakından pek çok kişi takip ediliyor. Peki, iPhone 14 serisinin fiyatları ne kadar? İşte 27 Temmuz 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

Iphone 14'ün fiyatı belli oldu! İşte Iphone 14'ün satılacağı fiyat

Iphone 14'ün fiyatı, Apple kulislerinden sızdı. Apple, Iphone 14'ü 300 dolar zamla 999 dolardan piyasaya çıkaracak. Bu rakamın üzerine ülkelerin vergisinin eklenmesi bekleniyor.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Şahinler Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Mimarlık Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Mimarlık Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şahin tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Şahinler 14 İnşaat adres Haberi

Şahinler 14 İnşaat adres

Şahinler 14 İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali İnce tarafından kuruldu.

Şahinler 14 İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...