28 / 04 / 2024

Şahinler Holding markaları

Şahinler Holding markaları

Türkiye, Bulgaristan ve Ürdün’deki fabrikaları ile Zara, C&A, Primark, Next, Careff our gibi global devler için koleksiyonlar üreten Avrupa’nın 3. en büyük entegre tekstil grubu Şahinler Holding, Vestino markası ile atağa geçiyor

Polat Holding’in Duna Pearl Projesinde teslimler başladı! 

Türkiye’nin köklü ve güvenilir markaları arasında yer alan Polat Holding'in Budapeşte'de 75 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği Duna Pearl projesinde teslimler başladı.

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Özyurtlar Holding üç projesini teslim ediyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'inüç projesinde teslimler başlıyor...

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Orka Holding yıl sonuna kadar 420 mağazaya ulaşacak!

Erkek giyim markaları Damat, Tween ve D’S Damat ile yurt dışında atağa geçen Orka Holding, yıl sonuna kadar 420 mağaza sayısına ulaşacak.

Şahinler Holding’in Club Mega Saray'ına tesis yatırımı!

TTF), Şahinler Holding ile iş birliği anlaşması imzaladı. Buna göre, Şahinler Holding’in Antalya’da yer alan tatil köyü Club Mega Saray’ın içine Mega Saray Tenis Akademisi kurulacak.

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Yıldız Holding UCZ'yi satın aldı!

YILDIZ Holding, bir süredir market perakendeciliğinin en hareketli kuruluşlarından biri. ŞOK'u satın alarak sektöre adım atan Yıldız Holding, Diasa, Onurex gibi markaları da alarak büyümesini sürdürdü. İlerleyen süreçte Ciner Holding'ten UCZ'yi de satın alarak bu alandaki büyümesini iyice perçinledi

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Şahinler Holding markaları Haberi

Şahinler Holding markaları


Türkiye, Bulgaristan ve Ürdün’deki fabrikaları ile Zara, C&A, Primark, Next, Careff our gibi global devler için koleksiyonlar üreten Avrupa’nın 3. en büyük entegre tekstil grubu Şahinler Holding, Vestino markası ile atağa geçiyor. Turquality’e giren kadın giyim markası Vestino, 50 yeni mağaza açarak Avrupa’nın en büyük Türk markası olmayı hedefl iyor. Grup ayrıca gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de büyük yeni yatırımlar için kolları sıvadı. 


Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, geçtiğimiz hafta Aachen’daki merkezinde Türk gazetecileri ağırlayarak grubun Avrupa’daki yatırımlarını ve Vestino’nun büyüme hedefl erini açıkladı. Almanya’da 64 mağazalık bir zincire sahip olan Vestino’nun, yurtdışında kurulan ancak Türkiye’de mağazası bulunmadan Turquality kapsamına alınan ilk moda markası olduğunu vurgulayan Şahin, 5 yılda mağaza sayılarını 120’nin üzerine çıkararak Avrupa’nın en büyük Türk...