30 / 04 / 2024

şahkar harita inşaat alaca çekerek doğalgaz ihalesini aldımı

şahkar harita inşaat alaca çekerek doğalgaz ihalesini aldımı

Alaca-Çekerek ilçeleri için gerçekleştirilen doğalgaz boru hattı arazi etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi ihalesinde en düşük teklifi 470 bin lira ile Şah-Kar Harita İnş. verdi...

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Kadim Harita İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kadim Harita İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenler’de  100  bin TL sermaye bedeli ile S Günay    Doğan tarafından kuruldu.

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ayk Bilgin Harita İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

2020-2021 yıllarında istihdam eden inşaat mezunlarının sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği inşaat, makine, harita ve yapı denetimi önlisans mezunları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlık bünyesine inşaat işçisi alımlarının yapılması istemi mecliste!

Bakanlık bünyesine çevre, inşaat, jeoloji, harita, makine, maden ve endüstri mühendisi ile şehir plancısı alımlarının yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Doğukargın tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

TSS Harita İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TSS Harita İnşaat ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Berat Arslan ve Erdinç Dinçer tarafından kuruldu.

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çalışkan ve Cemal Vedat Duman ortaklığında kuruldu. 

Perform Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perform Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Gözalan ve Betül Orhan ortaklığında kuruldu. 

şahkar harita inşaat alaca çekerek doğalgaz ihalesini aldımı Haberi

şahkar harita inşaat alaca çekerek doğalgaz ihalesini aldımı


Alaca-Çekerek ilçeleri için gerçekleştirilen doğalgaz boru hattı arazi etüt, harita ve kamulaştırma mühendislik işi ihalesinde en düşük teklifi 470 bin lira ile Şah-Kar Harita İnş. verdi.


BOTAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ihalede mali teklifler açıldı.


İhalede en düşük teklifi, 470 bin lira ile Şah-Kar Harita İnş. verdi. Yaklaşık maliyeti 592 bin 983,88 lira olan ihaleye 15 firma teklif verdi. 


İhalenin sonucu değerlendirme sonrası kamuoyuna...