28 / 07 / 2024

sahte psikolog arazi

sahte psikolog arazi

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını söyleyen baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri almayı başardı.

İzmir'de 3 milyon 540 bin TL'lik arazi vurgunu!

İzmir'de sahte banka evrakıyla iş ortağı ve arazi alımı için görüştüğü bir kişiyi dolandırdığı öne sürülen iki kişi yakalandı.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını açıklayan baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri aldı.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini mahkemede geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını söyleyen baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri almayı başardı.

Adana'da 55 milyon liralık sahte arazi satışı!

Adana'da başkasına ait olan 55 milyon liralık araziyi sahte vekaletname düzenleyerek 25 milyon liraya satmaya çalışan 6 kişi serbest bırakıldı.

Girne'de sahte evrakla arazi satan dolandırıcıya 7 yıl hapis!

Bir şahsa ait araziyi sahte vekâletnameyle satan dolandırıcı yakalandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan dolandırıcı 7 yıl hapse mahkum edildi.

Ömerli Barajı çevresinde sahte tapu ile arazi vurgunu!

Pendik'teki Ömerli Barajı çevresinde bulunan arazilere dolandırıcılar dadandı. 180 dönüm büyüklüğündeki arazi 20 milyon dolara satıldı. 

İstanbul Çekmeköy'de sahte belgeyle arazi satan 2 kişi tutuklandı!

Çekmeköy'de bir kişiye ait araziyi sahte belgeler düzenleyerek, 3 milyon 500 bin liraya bir iş adamına sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Sakarya'da 3 kuşaktır çözülemeyen arazi davası!

Sakarya'da 5 köyü etkileyen arazi sorunu, 3 kuşaktır çözülemiyor. Yıllardır ekip biçmelerine rağmen yaşadıkları topraklarda işgalci durumuna düşen binlerce köylü, 96 yıldır süren davanın bir an önce sonuçlanmasını bekliyor...

Çekmeköy'de arazi fiyatları arttı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de arazi fiyatlarının arttığını anlattı...

Türkiye'de 8 yılda 4 milyon hektar arazi toplulaştırıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ''Cumhuriyet tarihinde yapılan arazi toplulaştırmasının 10 katını 8 yılda yaptık'' dedi

Antalya'da 808 bin TL'ye arazi!

Antalya'da ortaklığın giderilmesi sebebi ile icradan satılacak olan arazi 808 bin TL'ye açık artırma ile satılacak...

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde 9 bin metrekare arazi 2 milyon!

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde üzerinde un fabrikası, depolar, müştemilat ile hizmet binası bulunan arazi satılıyor

Silifke'de 12 bin 105 metrekare yüz ölçümlü arazi 4 milyon TL!

Silifke'de, Silifke Mersin yoluna cephesi bulunan ve üzerinde kereste fabrikası olan arazi 4 milyon TL'ye satılıyor

sahte psikolog arazi Haberi

sahte psikolog arazi

İstanbul'da yaşayan 3 çocuk babası Selçuk Güler, 17 yaşındaki madde bağımlısı oğlunun tedavisi amacıyla kendisini psikolog olarak tanıtan Ertan Ş.'nin Beyoğlu'ndaki ofisine gitti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ertan Ş.'nin oğlunu iyileştireceğini söyleyerek talep ettiği 300 bin TL'yi denkleştiremeyen Güler, eşi üzerine kayıtlı Sakarya'daki toplam 3 araziyi Ertan Ş.'ye devretti.

Güler, Ertan Ş.'nin, Şarköy'deki yazlıklarını da istemesinden şüphelenerek araştırma yaptı.

Ertan Ş.'nin psikolog olmadığını ve birçok kişiyi kandırdığını öğrenen Güler, dava yoluna giderek arazilerini geri almayı başardı.

- "Makamındaki duvarında mesleki diploma ve sertifikalar bulunuyordu"

Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yapan Güler, 2015 yılında Taksim'deki bürosunda kendisini uzman psikolog olarak tanıtan Ertan Ş.'ye, madde bağımlısı oğlunun tedavisi için bazı testler ve yöntemler nedeniyle para istemesi üzerine ilk başta yaklaşık 15 bin TL ödeme yaptıklarını...