30 / 04 / 2024

 sahte psikolog arsa dolandırıcılığı

 sahte psikolog arsa dolandırıcılığı

İstanbul'da Selçuk Güler isimli şahıs uyuşturucu bağımlısı oğlunu tedavi ettirmek için sahte psikoloğa 250 bin lira değerindeki arsalarının tapusunu verdi. Güler açtığı dava ile tapularını geri kazandı. 

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını açıklayan baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri aldı.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini mahkemede geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını söyleyen baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri almayı başardı.

Sahte kimlikle e-Devlet üzerinden arsa dolandırıcılığı: 10 gözaltı!

Sahte kimlik belgesi hazırlayarak PTT'den e-Devlet şifresi alan ve başkasına ait 15 milyon lira değerindeki arsanın iki parçasını yarı fiyatına sattıkları iddia edilen 10 kişi, Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı....

Maltepe'de sahte vekaletle arsa satışı!

İstanbul Maltepe’de sahte vekaletle arsa satışı yapmaya çalıştığı iddia edilen şahıslar suçüstü yakalandı. Şahısların polisler tarafından gözaltına alınması güvenlik kamerasına yansıdı.

Çekmeköy'de sahte belgelerle arsa satıldığı iddiası!

Çekmeköy'de bir kişiye ait araziyi sahte belgeler düzenleyerek, 3 milyon 500 bin liraya bir iş adamına sattığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Ankara Gölbaşı'nda sahte tapu şebekesi yakalandı!

Gölbaşı'nda sahte belgelerle sahiplerinden habersiz arsa satışı yapan çetenin 7'si tapu memuru, 10'u emlakçı 17 üyesi yakalandı. Gölbaşı'nda tapu dolandırıcılığında 2'nci dalga operasyonu yapıldı.

Ankara'da 3. kişilere arsa satan suç örgütü yakalandı!

Ankara'da yüksek değerdeki arsa ve tarlaları bir tapu memurunun da yardımıyla sahte kimlik ve dosyalar ile üçüncü kişilere sattıkları iddia edilen suç örgütü üyesi 6 kişi gözaltına alındı.

Arsa alırken dolandırılmayın!

Özellikle birikimlerini gayrimenkul olarak değerlendirmek isteyen arsa yatırımcıları, dolandırıcıların hedefi haline gelmeye başladı. Sahte evraklarla hazineye veya başka kişilere ait arsalar vatandaşlara satılıyor. İşte uyarılar...

Arsa alırken dolandırılmamak için dikkat!

Son dönemde "arsa alışverişinde dolandırıldım" diyenlerin sayısında patlama yaşanıyor. Araziler sahte evraklarla el değiştiriyor. İşte, parasını saklamayıp toprağa yatırmayı düşünenlerin tuzağa düşmemek için bilmesi gerekenler...

Tapuda sahte vekalete dikkat!

Tapudaki eski usul düzenlemeleri kullanan dolandırıcılar, sahte kimlik ve vekaletlerle başkalarına ait arsa ya da evleri üçüncü kişilere satıyor.

Ankara Çubuk'ta 460 bin TL’lik arsa vurgunu!

Ankara Çubuk’ta sahte tapu senedi düzenleyen zanlılar, bir vatandaşa arsa alımında vekalet eden kişiye Melikşah Mahallesi’nde bulunan bir arsa yerine, Küçükali Mahallesi'ndeki arsayı satarak, dolandırdı.

Kazan Belediyesi arsa satacak

Ankara İline bağlı Kazan Belediyesi arsa satacak

Konya Belediyesi arsa satacak

Konya İline bağlı Meram Belediyesi 2 adet arsa satacak

 sahte psikolog arsa dolandırıcılığı Haberi

 sahte psikolog arsa dolandırıcılığı

İstanbul'da uyuşturucu bağımlısı oğlunu tedavi ettirmek için psikolog sandığı Ertan Ş'ye 250 bin TL değerindeki 3 arsasının tapusunu devreden ve açtığı davayla tapularını kurtaran baba Selçuk Güler, Ertan Ş. hakkında "yetkisiz hekimlik" suçundan açılan davada tanık olarak ifade verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, hakkında "yetkisiz hekimlik" suçundan 5 yıla kadar hapsi istenen tutuksuz sanık Ertan Ş. ve avukatı katılırken, tanık olarak çağrılan Selçuk Güler de duruşmada ifade verdi. 

Tanık Selçuk Güler, verdiği ifadede, olay tarihinde oğlunun uyuşturucu kullandığını, bir arkadaşının bu durumu sanık olan Ertan Ş.'ye anlattığını, bunun üzerine sanığın bir gece kendisini arayarak görüşme talebinde bulunduğunu söyledi.

Sonrasında ise söz konusu sanığın Beyoğlu'ndaki ofisine gidip görüştüğünü, sanığın, oğluyla da görüşmek istediğini aktaran Güler, "Sanık...