16 / 05 / 2024

Said O. İbrahim Elgen

Said O. İbrahim Elgen

Azdan İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azelden I. Mohamed Elgun, Said O. İbrahim Elgen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Türkiye'de emlakçılık çoğu zaman kayıt dışı ek gelir olarak yapılıyor! Nasıl olmalıydı? 

Finansal yönetim danışmanı Dr. İbrahim Can, X sosyal medya hesabından emlakçılar ile ilgili bir paylaşım yaptı ve emlakçılığın nasıl olması gerektiğini anlattı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İbrahim Genç: Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde!

Son olarak bir imar düzenlemesi ile ilgili vatandaşın yıllardır mağdur edilmesine tepki amaçlı sesini yükselten Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde” itirafında bulundu.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

İbrahim Erkan: Konya'da müstakil evler çoğalmalı!

Yalıkonak Yapı Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erkan, yapmış oldukları projelere değinerek, inşaat sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erkan, Konya'da müstakil evlerin çoğalması gerektiğini belirtti.

İşte Kördüğüm dizisinin çekildiği o ev!

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un başrolleri paylaştıkları Kördüğüm adlı dizinin çekildiği ev büyük merak uyandırıyor. İşte Poleneköy'deki şatoyu andıran, o ev....

Rujdi Said Kadir'e 180 yıl hapis cezası!

İbrahim Tatlıses'in 5 yıl önce Kuzey Irak'ta inşaat alanında ortaklık yaptığı Rujdi Said Kadir, dolandırıcılık suçundan 180 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Said O. İbrahim Elgen Haberi

Said O. İbrahim Elgen

Azdan İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azelden I. Mohamed Elgun, Said O. İbrahim Elgen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Azdan İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ :   1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı...