18 / 05 / 2024

Saim Kayaalp

Saim Kayaalp

Eray Cephe Kaplama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile İstanbul Sancaktepe'de kuruldu. Şirketin ortakları Saim Kayaalp ve Tayfun Demir...

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'd 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Saim Bircan tarafından kuruldu.

Rusya'nın son kozu otomobil fiyatlarını yüzde 20 artıracak

200'den fazla premium yedek parça markasının ana distribütörlüğünü yapan Motor Aşin CEO'su Saim Aşçı, Rusya'nın son kozunu kullanarak doğal gaz akışını kesmesinin Avrupa'da otomotiv üretimini zora soktuğunu belirterek krizin daha da derinleşeceğini söyledi.

Nyla Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nyla Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da Saim Pektaş ve Saim Yuşa Pektaş ortaklığında kuruldu.

Leko İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leko İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Saim Levent Tenim ve Şükrü Koray Bircan ortaklığında kuruldu.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Hazarco Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazarco Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Emre Kayaalp tarafından kuruldu.

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludağ ve Mehmet Kayaalp ortaklığında kuruldu.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Saim Kayaalp Haberi

Saim Kayaalp


Eray Cephe Kaplama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 40 bin TL sermaye ile İstanbul Sancaktepe'de kuruldu.



Şirket ortakları;


Ad Soyad Sermaye

SAİM KAYAALP 24.000,00 TL

TAYFUN DEMİR 16.000,00 TL



Eray Cephe Kaplama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü bina dış cephe kaplaması ve uygulamalarını yapmak ve bunlarla ilgili plan ve projeler hazırlamak.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, yol, köprü, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Bunlarla ilgili her türlü boya, badana, dekorasyon, iskele sistemlerinin montajı ve izolasyon işlerini yapmak. Ayrıca her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, proje ve...