01 / 07 / 2024

saim özkan heaven bar sahibi

saim özkan heaven bar sahibi

Kuşadası'nın ünlü eğlence yerlerinden Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan, rezerve masa tartışması yüzünden uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı...

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Osman Saim Dinç hangi üniversiteden doçent unvanı aldı? Çalık Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Osman Saim Dinç kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Amerika’ya neden gitti? Ne zaman doçent oldu? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Osman Saim Dinç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Heaven Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Heaven Yapı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koçarslan tarafından kuruldu.

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mertcan Özkan tarafından kuruldu.

Heaven İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heaven İstanbul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Taımoor ve Muhammad Farhan ortaklığında kuruldu.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışının reddedilmesine tepki!

İzmir'de Bornova ve Karşıyaka belediyelerinin emsal artışı önerisi oy çokluğu ile reddedildi. Emsal kararın reddedilmesinin ardından İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar  Özkan durum değerlendirmesi yaptı. 

saim özkan heaven bar sahibi Haberi

saim özkan heaven bar sahibi


Kuşadası'nın ünlü eğlence yerlerinden Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.


Kuşadası Kaleiçi'nde bulunan ve Kuşadası'nın en ünlü eğlence yerleri arasında yer alan Heaven Bar'da meydana gelen olayda, iddiaya göre Marina karşısındaki Auro Disko'nun sahiplerinden V.K. Heaven Bar'a gelerek önden masa istedi. Masaların rezerve olduğunun belirtilmesi üzerine yaşanan tartışmanın ardından Heaven Bar'dan ayrılan ayrılan V.K. kısa bir süre sonra yanında 4 kişi ile birlikte tekrar Heaven Bar'a geldi. Yaşanan tartışma sırasında Heaven Bar'ın sahibi Saim Özkan ile barın güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ağır yaralanarak, Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saim Özkan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybederken, güvenlik görevlisi Onur Acıbekir ise ameliyeta alındı.


Olayın ardından geniş bir çalışma başlatan Kuşadası polisi, olayla ilgili olarak Auro Disko'nun sahibi...