04 / 05 / 2024

Saime Nurcan Saraylı

Saime Nurcan Saraylı

Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi, Beycan Saraylı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Bülent Saruhan Saraylı ve Saime Nurcan Saraylı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Alf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alf Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Demir tarafından kuruldu.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Karpek tarafından kuruldu.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Rodyum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodyum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Mert tarafından kuruldu.

Nn Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nn Global Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli İle Fatih Özbölük, Nisbet Aşkın, Nurcan Başer tarafından kuruldu.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Mk Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi gbugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Başer tarafından kuruldu.

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklenti gerginliği! 

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nın orijinal dokusunun bozulduğu iddiasıyla İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu suç duyurusu yaptı. 14 Ekim'de 2020'de yıkım kararı alınmasına rağmen yalı ile ilgili yıkım gerçekleşmedi.

Handil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Handil İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Akkaya ve Saime Dilber ortaklığında kuruldu.

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye beddeli ile Alev Bulut ve Nurcan Köse tarafından kuruldu.

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Nac İnşaat Proje Mimarlık Turizm Danışmanlık İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Saruhan Saraylı tarafından kuruldu.

Benka Demir Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Benka Demir Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Nurcan Yazıcı Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Saime Nurcan Saraylı Haberi

Saime Nurcan Saraylı

Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi, Beycan Saraylı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Bülent Saruhan Saraylı ve Saime Nurcan Saraylı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Bahçelievler'de kuruldu. 


Saraylı Turistik ve Spor Tesisleri İnşaat İşletme Anonim Şirketi adres: Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi, 1.Asena Sokak...