08 / 07 / 2024

Sakartepe Tesisleri yine ihaleye mi çıktı

Sakartepe Tesisleri yine ihaleye mi çıktı

MUĞLA'da 1995 yılında Net Holding'e tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 metrekare alana sahip Sakartepe Tesisleri, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Derebahçe Mahallesi’nde hızla yükselen Derebahçe Sosyal Tesisleri görenleri hayrete düşürüyor. Erdoğan Tok, “Temel atma töreninde halkımıza erken bitirme sözü verdik. Sözümüzü yine tutuyoruz” dedi. Tesis bitiş süresinden önce teslim edilecek.

Sakartepe Tesisleri yine ihaleye çıktı!

MUĞLA'da 1995 yılında Net Holding'e tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 metrekare alana sahip Sakartepe Tesisleri, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Sakartepe Tesisleri 10 Eylül'de ihaleye çıkacak!

1995 yılında Net Holding tarafından yap-işlet-devret modeli ile 49 yıllığına ihale edilen Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 m2 alana sahip Sakartepe Tesisleri Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

Sakartepe Tesisleri ihaleye mi çıkıyor?

Muğla'nın turistik işletmelerinden Sakartepe tesisleri, planlama hatası ve ihmal yüzünden çürümeye terk edildi. Piyasa değeri 10 milyon liradan fazla olan tesis, Orman Genel Müdürlüğü izin verirse tekrar ihaleye çıkarılacak.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temeli pazar günü atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

Cem Tolga Gürkanlı: Karadeniz'e teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı!

Deniz Ekolojisi Uzmanı Cem Tolga Gürkanlı, 20'den fazla ülkede 160 milyon insanın Karadeniz'i kirlettiğini, bu durumun artarak süreceğini belirterek, "Karadeniz için acilen teknolojik arıtma tesisleri kurulmalı" dedi

Kağıthane Karayolları Hasdal Tesisleri girişi imar planı askıda!

Kağıthane Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Hasdal Tesisleri girişi bağlantı yolları projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte o planlar...

Riva Hasan Doğan Eğitim Tesisleri 35 bin metrekareye inşa edildi!

TFF’nin istanbul Anadolu Yakası Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. 450 günde tamamlanan tesisler, 235 bin metrekareye inşa edildi.

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve 2008'de hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Hasan Doğan'ın adını taşıyan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün 15.00'te Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. Başbakan Erdoğan "9 Nisan'da temel atılmıştı. Sadece 450 günde bu büyük tesis tamamlandı" dedi...

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri İstanbul Riva'da hayata geçirildi. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri Riva'da nerede? İşte Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede sorusunun cevabı...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı törenle açılıyor. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var? Tesis nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün açılıyor!

Futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, bugün saat 15.00’te Başbakan Erdoğan’ın da katılacağı muhteşem bir törenle hizmete girecek...

Sakartepe Tesisleri yine ihaleye mi çıktı Haberi

Sakartepe Tesisleri yine ihaleye mi çıktı

MUĞLA'da 1995 yılında Net Holding'e tarafından yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan Gökova Körfezi manzaralı 21 bin 408 metrekare alana sahip Sakartepe Tesisleri, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı. Körfezi kuş bakışı gören tepedeki tesisler 10 yıllığına kiraya verilecek. Tesisin 2 yıllık kira bedeli ise KDV hariç 210 bin lira olarak belirlendi.


Gökova Orman İşletme Şefliği sınırları içinde kalan 21 bin 408 metrekarelik Sakartepe Tesisleri içinde 200 kişilik lokanta, 80 kişilik kır kahvesi, 30 ünitelik kamping tesisleri, alışveriş merkezi ve akaryakıt istasyonunu bulunuyor. Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecek tesisler, 10 yıllığına kiraya verilecek. Kira bedeli KDV hariç yıllık 210 bin lira olarak belirlenirken, geçici teminat 31 bin 500 lira oldu.


995 yılında açılan tesisleri yap-işlet-devret modeliyle 15 yıl çalıştıran Net Holding zarar etmesi...