09 / 05 / 2024

Sakarya 400 metrelik 3. köprü

Sakarya 400 metrelik 3. köprü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Orman Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 40 milyon 400 bin TL'ye arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli İli Başiskele İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 40 milyon 400 bin TL olarak belirtildi.

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

Sakarya'ya 950 metrelik giriş kapısı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı (YOLBAK) Haydar Akbulut, SASKİ Hızırilyas tesisleri ve 32 Evler mevkii arasına kazandırılacak şehrin yeni giriş kapısında devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Sakarya'ya 400 metrelik 3. köprü geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğ

Yeşil Yol projesinin 400 metresi tamam!

Rize'de yaklaşık 6 aylık aranın ardından "Yeşil Yol" kapsamında yeniden çalışma başlatılan ve Kavrun-Samistal yaylalarını birleştirecek yolun 400 metrelik bölümü tamamladı.

Esentepe Projesi Sakarya'ya yeni bir soluk kazandıracak!

Pamukova Esentepe Projesi’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “700-800 metrelik yükseklikte yer alan bu projeyle şehrin güney ucu tepeden izlenebilecek." dedi

Sakarya'ya 400 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle yaptığı değerlendirmede tamamlanan ve devam eden projelere ilişkin bilgiler verdi.

TOKİ Sakarya 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sakarya İli Karası İlçesi'ne 400 kişilik yurt yaptıracak. TOKİ tarafından inşa ettirilecek olan yurt ihalesi bugün yapılacak.

Sakarya Karaağaç Bulvarı’nda sona doğru!

Sakarya'da 600 metrelik güzergâhta İhsaniye Camii ve Bilge Hastanesi arasındaki 1. kısımda asfalt serim işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Sakarya Geyve İmam Hatip Ortaokulu 400 günde tamamlanacak!

Sakarya Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, yapımı devam İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Atina'da 170 dönümlük alana yeni bir Akropol inşa edildi!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da, 170 dönümlük bir alan içinde opera ve milli kütüphane de barındıran iki modern bina, park, konser ve oyun alanları ile binaları teğet geçen 400 metrelik kanal inşa edildi

Sakarya'da 2016 altyapı ve içmesuyunda yatırım yılı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2009 – 2015 yılları arasında 400 milyonluk yatırımı hayata geçirdik. İçmesuyu arıtma tesisleri, kanalizasyon ve içmesuyu hatları inşa ettik" dedi

Sakarya Akyazı'ya 400 yataklı KYK yurdu geliyor!

Akyazı’da 12 bin 500 metrekare alanı bir hafta içerisinde TOKİ’ye devredecek olan Akyazı Belediyesi, yapımına başlanacak 400 yataklı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) binasının yapımı için destek veriyor.

Sakarya 400 metrelik 3. köprü Haberi

Sakarya 400 metrelik 3. köprü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından şehre müjdesi verilen 3’üncü köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldı. Toçoğlu, “Şehrimizin üçüncü köprüsünü inşa edeceğiz. Köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yolla şehrimizin doğusu ve batısı buluşmuş olacak” dedi.


Başkan Toçoğlu, ulaşıma büyük rahatlık kazandıracak 3. köprü ve köprüye bağlı olarak inşa edilecek yeni duble yol projesi için çalışma başlatıldığını ilan etti. Toçoğlu proje kapsamında yeni stat ve Sakaryapark arasındaki bölgede yeni bir köprü inşa edileceği ve bölgeye yeni bir duble yol kazandırılacağını söyledi.

Şehri bağlayan ulaşım yatırımı

Toçoğlu, “Bilindiği üzere Yeni Cami’nin yanındaki 15 Temmuz Bulvarı’nın sonunda yeni stat çalışması var. Bu güzergahın en sonundan sola gidişler Karasu yoluna, sağa dönüşler ise Erenler bölgesine...