28 / 04 / 2024

Sakarya Akyazı yeni şehir projesi

Sakarya Akyazı yeni şehir projesi

Sakarya Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürmekte olduğu çalışmalar arasında yer alan ilçenin gelişimine yönelik yeni şehir planları hayata geçiriliyor.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Sakarya'ya yeni duble yol müjdesi!

Sakarya’nın yeni duble yol projesi ile ilgili konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Şehrimiz için çok önemli olan ve otoyoldan şehrin kuzey bölgesine ulaşımları sağlayacak giriş için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’dan müjdeli haberi aldık" dedi.

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bisikletli ulaşımı yaygınlaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini müjdeledi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Arifiye yeni yatırımlarla değerleniyor!

AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye'nin yeni yatırımlarla değerlendiğini söyledi.

Sakarya Akyazı yeni şehir projesi Haberi

Sakarya Akyazı yeni şehir projesi

Sakarya Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürmekte olduğu çalışmalar arasında yer alan ilçenin gelişimine yönelik yeni şehir planları hayata geçiriliyor. Yapılan çalışmalarda yeni parsellerden elde edilen yola terkleri en iyi şekilde kullanarak, Akyazı’nın gelişimi için gerekli olan parselleri meydana çıkaran ekipler, Ramazan ayında da hız kesmeden çalışıyor. Yeni parsellerde şehirleşmenin ana temel unsurlarından olan alt ve üst yapı çalışmaları da aynı anda yürütülüyor.  Akyazı’nın gelişmesi ve planlı bir şekilde büyümesi için pilot mahalle seçilen Yeni Mahallede başlatılan çalışmalarda belediyeye ait tüm makineler, Fen İşleri Müdürlüğünün koordinesinde tempolu bir şekilde çalışmasını sürdürüyor.  Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz çalışmaları yakından takip ediyorlar. 



Sakarya...