05 / 05 / 2024

sakarya altyapı tesisi

sakarya altyapı tesisi

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Kulübünü makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni bir altyapı tesisinin müjdesini verdi...

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Ali Koç: Altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz!

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, "7 ya da 8 tane sahayı içerisinde barındıran bir altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz." dedi.

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı yakında hazır!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, projelerle ilgili bilgi verdi. Keleş, Yeni Sakarya Stadyumu'nda yapılan altyapı çalışmalarını anlattı.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Sakarya Hakem ve Gözlemciler Tesisi açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne verilecek olan Hakem ve Gözlemciler Tesisi hizmete açıldı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Sakarya Hakem Tesisi açılışa hazırlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek ve yapım çalışmalarını Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği binayı ziyaret etti.

sakarya altyapı tesisi Haberi

sakarya altyapı tesisi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yönetici, teknik ekip ve sporcularını makamında ağırladı. Büyükşehir başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette basketbolda yakalanan ivmeden çok memnun olduklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, sezon sonunda şampiyonluğun geleceğine inandıklarını söyledi.


Şampiyonluk gelecek

Başkan Toçoğlu, “4 yıl önce başladığımız bu yolculukta şu an çok güzel bir seviyede olduğumuzu söyleyebilirim. Ben de iç sahada oynadığımız maçları yakından takip ediyorum. Her maçımız dolu tribünler önünde oynanıyor. Takımımız şehrimize çok ciddi bir hava kattı. Biz takımımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. İnşallah bu sezon üst lige çıkarak; bu başarılı grafiği taçlandıracağız. İnşallah altyapımıza da bir tesis kazandıracağız. Ekibimize inşallah şampiyonluk hediyesi olarak yeni bir altyapı tesisi kazandıracağız. Hazırlıklarımız sürüyo. Sakarya uzun yıllar basketbolda adından söz edilen bir şehir...