03 / 05 / 2024

Sakarya altyapısı

Sakarya altyapısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali’de görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi. Toçoğlu, görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Söğütlü Belediyesi imarlı arsa satıyor! Sakarya'da 6 ay taksitle arsa fırsatı!

Sakarya İli Söğütlü Belediye Başkanlığı, Sakarya Söğütlü'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Sakarya Söğütlü'de 8.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Sakarya 3. İcra Dairesi, Sakarya ili, Söğütlü ilçesi, Soğucak Mahallesi, 131 ada 5 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 732 bin 757 TL'ye satıyor...

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

Türkiye'nin ulaşım altyapısına 509 milyar TL yatırım yapıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklama, Türkiye'nin ulaşım altyapısının güçlendirilerek dünyayla entegre olması için son 16 yılda 509 milyar TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Yeni Sakarya Stadyumu'nun altyapısı SASKİ'ye emanet!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Yeni Sakarya Stadyumundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Sakarya altyapısı Haberi

Sakarya altyapısı

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak, Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Erdoğan ile Büyükşehir ve SASKİ bürokratlarının da hazır bulunduğu ziyarette ilçede devam eden yatırımlar masaya yatırıldı. Başkan Toçoğlu buluşmada muhtarlardan gelen talepleri de dinledi ve Kocaali’de ikamet eden vatandaşların isteklerinin bir bir karşılanacağını ifade etti.

Atıksu karışmayacak

Görüşmede bölgede devam eden altyapı yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanımıza dâhil olan Kocaali ilçemizde ciddi anlamda altyapı sorunu vardı. Yeni yasanın ardından ilçemiz için altyapı projelerimizi hazırladık. Derhal çalışmalara başladık. İlçemizin tüm kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz. Bu kapsamda ilçeye 121 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu kanalizasyon hatları, yapımı devam eden Kocaali Atıksu Arıtma Tesisi ile...