05 / 05 / 2024

Sakarya Bina

Sakarya Bina

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirketimiz portföyünde yer alan "Sakarya Bina"nın 2015 yılsonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Sakarya Karasu'da imara aykırı bina yıkım bekliyor! 

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bulunan ve imara aykırı olan bina için geçtiğimiz sene yıkım kararı alınmıştı. Fakat bina için herhangi bir işlem yapmadı. 

Sakarya'nın yeni laboratuvar inşaatında sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen su laboratuvarı inşaatı tamamlanmak üzere. 720 metrekare olarak inşa edilen bina yakın zamanda hizmete açılacak.

Sakarya’da 7 bin bina depreme hazır değil!

İstanbul Marmarada 1999 yılında meydana gelen depremde  Sakarya en çok zarar gören kentlerden biriydi. Sakarya genelinde binaların hala büyük bölümünün deprem yönetmeliğine uygun olmadığı ortaya çıktı...

Sakarya’daki 4 bin bina kentsel dönüşüm bekliyor!

Manisa depreminin Sakarya’da da hissedilmesinin ardından Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak:“Vatandaşların çok katlı, deprem yorgunu binaları terk etmesi lazım.” dedi.

Sakarya'da 8 bin bina için yıkım kararı yolda!

Sakarya'da İmar Barışı’ndan yararlanan 80 bin bina mercek altına alındı. Ankara’dan gelen müfettişler yalan beyanda bulunan ve binalarına eklenti yapan kişilerle ilgili hukuki süreç başlattı.

Türk Kızılayı Sakarya'da bina inşaatı ihale edecek!

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı; Akyazı İlçesi Ömercikler Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

Sakarya Hendek'te 18 dairelik bina mühürlendi!

Sakarya Hendek'te 54 konutluk sitenin 18 dairelik bloğunda çökme meydana geldi. Doğalgaz ve enerji hatlarının kesilmesinin ardından 18 dairelik blok mühürlendi.

Sakarya'daki metruk binalar yıkılıyor!

Sakarya Erenler Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Belediye sınırları içerisinde bulunan metruk bir bina, vatandaşların şikâyetleri değerlendirilerek yıkıldı.

Sakarya Adapazarı'nda 3 katlı bina yıkıldı!

Sakarya’nın Adapazarı İlçesi'nde belediyenin kaçak yapı olarak belirlediği 3 katlı bina yıkıldı. Bu kapsamda yapılan çalışmalara mahalleli tepki gösterdi.

Sakarya'da 334 hasarlı yapı onarım bekliyor!

17 Ağustos depreminin ardından Sakarya'da tespit edilen 25 bin 543’ü ağır hasarlı bina yıkılırken 19 bin 841 orta hasarlı ve 45 bin 582 az hasarlı binanın onarımı hâlâ tamamlanamadı.

Sakarya’daki 2 katlı bina yıkıldı!

Sakarya‘nın Ferizli ilçesinde kullanılmayan 2 katlı ev, vatandaşlar tarafından taşlarla yıkıldı.İnönü Mahallesi’ndeki Meral Dıramalı’ya ait eski evden sesler geldiğini duyan mahalle sakinleri, durumu belediyeye bildirdi.

Sakarya Bina Haberi

Sakarya Bina


Şirketimiz portföyünde yer alan "Sakarya Bina"nın 2015 yılsonu değerleme raporu için