05 / 05 / 2024

Sakarya Caddesi çalışmaları ne durumda

Sakarya Caddesi çalışmaları ne durumda

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Sakarya Caddesi yenileme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar; Sakarya Caddesi yenileme projesi hakkında kamuoyuna bilgi verdi.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar 31 Aralık'ta bitecek!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.  Çalışmalar 31 Aralık 2017'ye kadar tamamlanacak.

İstiklal Caddesi'nde son durum! Çalışmalar havadan görüntülendi!

İstiklal Caddesi'nde yapılan altyapı, çevre düzenlemesi ve nostaljik tramvay raylarını içeren çalışmalar İBB tarafından hız kesmeden devam ediyor. 

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'da 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'daki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projede ikinci etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Caddesi çalışmaları ne durumda Haberi

Sakarya Caddesi çalışmaları ne durumda

Etap etap gerçekleştirilen çalışmalarla Sakarya Caddesi Yenileme Projesi’nin hızlı bir şekilde ilerlediğini açıklayan Oktar, “Bölge esnafına ve hemşerilerimize çalışmalarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Çevre düzenlemeleri ve yapılacak peyzaj çalışmalarının ardından Sakarya Caddesi herkesin beğenisini kazanacak” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Sakarya Caddesi yenileme çalışmaları devam ediyor. Proje ile ilgili kamuoyun bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Arter üzerinde iki farklı noktadan itibaren çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlk çalışma noktamız, Sakarya Caddesi’nin başlangıcı olan Yeni Camii kavşağı. Bu kavşağa bağlanan Yeni Camii Caddesi üzerinde gerekli düzenlemeler yapılıyor. Diğer çalışma noktamız da Patates Hali Kavşağı. Yine hal kavşağına bağlanan cadde girişlerinde ve Sakarya Caddesi boyunca çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.



Proje hızla ilerliyor

Çalışmaların etap etap ilerlediğini de belirten Oktar, “Sakarya Caddesi’ni...