10 / 05 / 2024

sakarya çarşı grubu

sakarya çarşı grubu

Sakarya Yanıkköy’de açılması planlanan taş ocağı için köylüler yürüyüş yaptı. Köylülere İstanbul’dan gelen çevreciler ve Beşiktaş’ın Çarşı grubu da destek verdi

İhracatta kırsal ekonomiye büyük destek! İlk etapta 5 çeşit gidecek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bal ihracatında yurtdışına açılıyor ve Sakaryanın balları Avrupa'ya açılıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Sakarya Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Bakanlığın hayata geçirdiği projelerle bal üreticilerinin destekleneceğini söyledi.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı!

TOKİ Sakarya Kocaali alt gelir grubu başvuruları başladı. 124 daireden meydana gelen projede satışlar 11 Temmuz ile 31 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Sakarya Uzun Çarşı tarihi kimliğine kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzun ÇarşI'daki dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'da 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'daki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projede ikinci etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu kura sonucu!

145 konutluk TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu projesindeki daireler kuralı olarak satışa sunuldu. İşte, TOKİ Sakarya Sapanca Alt Gelir Grubu kura sonucu....

Sakarya Tarihi Uzunçarşı projesinde 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’la birlikte Tarihi Uzunçarşı’daki çalışmaları inceledi

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisinde testlere başladıklarını belirtti.

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2. etap çalışmaları için 25 Ocak Çarşamba günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

sakarya çarşı grubu Haberi

sakarya çarşı grubu


Sakarya’nın Sapanca ilçesine bağlı Yanıkköy’de açılması planlanan taş ocağına tepki gösteren köylüler ve çevre örgütleri önceki gün yine eylem yaptı. 1864’te Büyük Çerkes sürgünü sonrasında kurulan köyün girişinde toplanan yaklaşık 300 kişi 40 yıl sonra tekrar açılmak istenen taş ocağının çevreye vereceği zararın büyük olacağını söyleyerek yürüyüş yaptı.


‘Katliama son!’

Eylem yapan köylülere İstanbul’dan gelen çevre örgütlerinin üyeleri de destek verdi. Köy girişinde toplandıktan sonra yürüyüşe geçen kalabalık “Çevre katliamına son, taş ocağına hayır” pankartı taşırken çocuklar “Doğayı yok eden insanı da yok eder, ormanları işçiler ve köylüler yaşatacak, Sapanca halkı doğasına sahip çıkıyor” şeklinde dövizler taşıdı. Şenlik havasında geçen protesto gösterisine Beşiktaş’ın Çarşı grubu da pankartlarla destek verdi. Sapanca yolunu trafiğe kapatan göstericilere jandarma müdahale etmezken yoldan geçen araç sürücüleri...