20 / 05 / 2024

sakarya da deprem prefabriğinin yıkımı

sakarya da deprem prefabriğinin yıkımı

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi sonrasında barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilen Dernekkırı ve Alancuma prefabrikleri, vatandaşların yeni konutlara yerleştirilmesinin ardından davul zurna eşliğinde yıkıldı...

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Paye Sakarya'da yüzde 50 peşin 60 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Haldız İnşaat ve Halk GYO iş birliği ile geliştirilen Paye Sakarya projesi Sakarya'nın kalbinde yükselen en büyük konsept yaşam projesidir. Peki Paye Sakarya'da hangi konut tipleri var, fiyatları ne kadar?

Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatı!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçiliyor. Paye Sakarya'da sıfır faizle 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Paye Sakarya'da konut fiyatları ne kadar? Paye Sakarya'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte detaylar...

Sakarya'da 7 bin konut dönüşüm bekliyor!

Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından gerçekleştirilen 4. Sektör Etkinliği'nde önemli açıklamalar yapan  Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Sakarya'da 7 bin konutun dönüşüm beklediğini söyledi.

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Hatay'da deprem oldu! SON DAKİKA: AFAD ve Kandilli açıkladı! 

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Hatay'da deprem olduğunu duyurdu. İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Marmara’da deprem! O il sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden edinilen bilgilere göre, Bursa’da deprem meydana geldi. 3.2 şiddetinde olan deprem saat 06.50’de yaşandı.

Son dakika! Muğla'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre, Muğla Datça'da deprem meydana geldi. İşte son depremler listesi...

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Son Dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Muğla'da deprem oldu

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre Muğla'da gece 03:29'da deprem oldu. İşte detaylar...

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

İstanbul’da deprem hazırlıkları çerçevesinde kırmızı alarm verildi. İstanbul’daki, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirildi.

sakarya da deprem prefabriğinin yıkımı Haberi

sakarya da deprem prefabriğinin yıkımı


17 Ağustos 1999 Marmara Depremi sonrasında barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilen Dernekkırı ve Alancuma prefabrikleri, vatandaşların TOKİ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Müdürlüğünce yaptırılan konutlara yerleştirilmesinin ardından davul zurna eşliğinde yıkıldı.


Adapazarı Kaymakamı İsmail Gündüz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden sonra vatandaşların prekabriklerde 14 yıldır sağlıksız bir ortamda yaşamak zorunda kaldığını söyledi.


"Sakarya Valiliği bu konuya el attı ve burada yaşayan vatandaşlarımızdan 160 aileye konut verdi" diyen Gündüz, şöyle konuştu:


"Bu prefabriklerde yaşayan vatandaşlarımız o konutlara taşınacak. O vatandaşlarımız taşınırken biz de 'başkaları gelip taşınmasın' diye kalan prefabrikleri tahrip ediyoruz. Bu konutların suyu ve kanalizasyonları sağlıksız. Burada tedbir alınmadığı zaman salgın hastalıklara yol açabilecek bir ortam var, şimdi bu ortamı yok ediyoruz. 'Bu güzel işi...