16 / 05 / 2024

sakarya dörtyol kentsel dönüşüm son durum

sakarya dörtyol kentsel dönüşüm son durum

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmek istenen Dörtyol Kentsel Dönüşüm Projesi her ne kadar askıya alınsa da esnaf temkinli davranıyor. Görüşlerini aldığımız sanayi esnafı, öne sürdükleri şartlarla haklarını istiyor.

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Sakarya Erenler'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Sakarya Erenler Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda kentsel dönüşüm için imar planlarına onay verildi.

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya'da öncelik kentsel dönüşüm!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve birlik yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlandığını dile getirdi. 

Hatay Dörtyol'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay İl, Dörtyol İlçe, Çaylı Mahallesi, Beyleryurdu Mevkii 2618 Parselde yer alan arsayı 8 milyon 171 bin 80 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya'da 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptırılacak!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptıracak.

Hatay Dörtyol'da 14,7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay Dörtyol 2665 parselde yer alan arsa ve üzerindeki müştemilatları 14 milyon 689 bin 723 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Hatay İli, Dörtyol İlçesi, Özerli Mahallesi'nde yer alan un farbika vasıflı gayrimenkul 74 milyon 880 bin 687,33 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya dönüşümle değer kazanıyor!

Sakarya Sapanca'daki Kentsel Dönüşüm Konutları nitelikli çevre düzenlemesiyle şehre değer katarken, yatay mimarisi ve mahalle eksenli düzenlemesiyle dikkat çekiyor.

Dörtyol-Hassa Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Dörtyol-Hassa Projesi'nin ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, sorularını Bakan Turhan'a sordu...

sakarya dörtyol kentsel dönüşüm son durum Haberi

sakarya dörtyol kentsel dönüşüm son durum

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmek istenen Dörtyol Kentsel Dönüşüm Projesi her ne kadar askıya alınsa da esnaf temkinli davranıyor. Görüşlerini aldığımız sanayi esnafı, öne sürdükleri şartlarla haklarını istiyor. 


411 Çenget (44-Çençel Havah El Aletleri) Sanayimizin buradan kalkması yerimiz ve bizim avımızdan iyi olur. Yalnız sanayinin bürodan kalkmadan Öncc yeni sanayi sitesi hazır Italc getirilecek. Dunun yanı sıra biz dükkanlarımı/ı kira ile ayık olarak alabileceğimi/ bir sistem tasarlanmalıdır. Belediyenin brzc oluşturduğu borcu kimsenin Ödeme imkanı yok. Yapılacak olan sanayinin daha modem vc daha düzenli olmalıdır. 

Aynı iş grupları bir sokakla toplannıalı buradaki gibi çarpık yerleşme olmamalıdır. Alt yapı stslcıni kötü oldukça eski bir alt yapımız, var Aşın yağışlanla su her yeri basıyor. 


Bu sanayinin kalkması vc yeril yerin yapılması en makul çözümdür. 

Murat Doluş...