05 / 05 / 2024

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Galip Kızılarslan tarafından kuruldu.

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Sinan Öncel: Kiralarda yasal düzenleme yapılmalı!

Perakendecinin haftalık 84 olan satış saatinin 34,5 saate gerilediğini dile getiren Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, yüzde 60’lık bu kaybın kiralara yansıması için yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Veliler dikkat! Okul servis ücretlerinde düzenleme yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, servis ücretlerinde okulların durumuna göre yeni düzenleme yapıldı.

Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Gıda, Tarım ve Orman Alanında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında tarımsal amaçlı arazi kullanım plan ve projelerine aykırılık durumunda uygulanan yaptırımların caydırıcı hale getirilmesi planlanıyor.

OSB’lerde arsa satışı dövizle yapılamayacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Bölgesi Uygulama Yönetmeliği'nde değişikliğe gidildi. Buna göre, artık OSB’lerde arsa satışı dövizle yapılamayacak.

Solmazlar Dış Ticaret Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmazlar Dış Ticaret Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Solmaz tarafından kuruldu.

Hatay Dörtyol'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay İl, Dörtyol İlçe, Çaylı Mahallesi, Beyleryurdu Mevkii 2618 Parselde yer alan arsayı 8 milyon 171 bin 80 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Haberi

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi düzenleniyor. İhalenin bedeli 6 milyon 393 bin 900 TL olarak belirlendi.

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1- İdarenin Adresi : Dörtyol Sanayi Çarşısı 9. Yol No: 23 / A Arifiye/SAKARYA

2- İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü...