17 / 05 / 2024

Sakarya Geyve Doğantepe Köprü inşaatı

Sakarya Geyve Doğantepe Köprü inşaatı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve’de inşası devam eden Doğantepe Köprüsü’nü yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Sakarya’ya göç artınca konut fiyatları resmen fırladı!

Sakarya, son dönemlerde büyükşehirlerden göç edenlerin tercih ettiği popüler illerden biri haline geldi. TÜİK’e göre Sakarya, Türkiye’nin en fazla iç göç alan 18’inci kenti oldu. Doğası, iş olanakları ve sunduğu eğitim imkânlarıyla birçok ihtiyaca cevap veren kentte, konuta talep artıyor.

Karadeniz gazında sevindiren gelişme! Doğal gazda kapasite artıyor

Doğal gaz üretiminde sevindiren gelişme. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretildiğini, kapasitenin giderek yükseleceğini ifade etti.

Karadeniz'de bulunan doğal gaz çalışmasında kritik adım! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti

Türkiye, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Fatih Sondaj Gemisi'nin Sakarya Gaz Sahası içindeki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük doğalgaz keşfi yaptı. Bulunan gazın karaya taşınmasına kullanılacak dev vanalardan ilki Filyos'a getirildi.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Geyve ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Engin Özkoç: Sakarya'daki depreme dayanıksız okulların yıkım kararı doğru!

Sakarya’daki depreme dayanıksız okullara yıkım kararı verildi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin açılışı gecikti!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Kasım ayı sonunda bitirileceğini açıkladığı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde çalışmalar henüz tamamlanmadı.

Yatırımcıların yeni rotası Sakarya! 

Sakarya son yıllarda sahilleriyle, doğal güzellikleriyle, tarımı ve sanayi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Orta sınıf yazlığını buradan alıyor. Karasu Limanı ili yepyeni bir sektör ile tanıştırdı. Lojistik konusunda Anadolu’nun en merkezi noktalarından biri oldu...

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya Geyve Doğantepe Köprü inşaatı Haberi

Sakarya Geyve Doğantepe Köprü inşaatı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve’de inşası devam eden Doğantepe Köprüsü’nü yerinde inceledi.


Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu, “Geyve Doğantepe’de yeni bir köprü inşa etmek için çalışmaları başlattığımızı duyurmuştuk. İnşallah kısa süre içerisinde 45 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olacak köprüyü hizmete alacağız” diye konuştu.


Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında, “Her zaman ifade ediyoruz; ulaşım güvenliği üzerinde hassasiyetle durduğumuz konuların başında geliyor. Bu kapsamda 16 ilçemizin tamamında eskiyen köprüleri yıkıyor, yerlerine trafik geçişlerinde kontrolün maksimum seviyeye ulaştırıldığı köprüler inşa ediyoruz. Daha önce Karapürçek Uludere, Akyazı Çatalköprü ve Bedil Kazancı, Pamukova Çardak ve Geyve Karaçay köprülerinde yapım ve yenileme çalışmalarımızı sonlandırmıştık. İhtiyaçlar dahilinde Geyve Doğantepe Köprüsü’nün ardından yeni projelerimiz de olacak. İnşası devam eden köprünün Geyve Doğantepe ve Belpınar...