15 / 05 / 2024

sakarya Geyve Karaçay Köprüsü

sakarya Geyve Karaçay Köprüsü

Geyve Karaçay Köprüsü’nün dolgu ve cephe çalışmalarının ardından trafiğe açılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Geyve’miz mimarisiyle büyük beğeni kazanacak yeni köprüsüne kısa süre içerisinde kavuşacak" dedi

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Ayçiçek yağı buğday ve şekerden sonra bir yasak daha! Pirinç de kara listeye girdi

Market raflarında eksildikçe fiyatları artan ve stoklarda tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan gıda ürünlerine bir bir yasaklama kararı geliyor. Ayçiçek yağı, buğday ve şekerden sonra pirinç de kara listeye alındı. İşte detaylar...

Söğütlü Belediyesi imarlı arsa satıyor! Sakarya'da 6 ay taksitle arsa fırsatı!

Sakarya İli Söğütlü Belediye Başkanlığı, Sakarya Söğütlü'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Osmaniye'deki beton santralinin çevresel etkileri mecliste!

Osmaniye ili Merkez Karaçay Mahallesi'nde bulunan beton santralinin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Nazilli'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Nazilli 1. İcra Dairesi, Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde bulunan arsayı TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Kasım 2019 günü gerçekleşecek.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

sakarya Geyve Karaçay Köprüsü Haberi

sakarya Geyve Karaçay Köprüsü


Geyve Karaçay Köprüsü’nün dolgu ve cephe çalışmalarının ardından trafiğe açılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Geyve’miz mimarisiyle büyük beğeni kazanacak yeni köprüsüne kısa süre içerisinde kavuşacak. Cephe ve dolgu çalışmalarının ardından 26 metre uzunluğundaki yeni köprü trafiğe açılacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve Karaçay Köprüsü’nün kısa süre içerisinde trafiğe açılacağını duyurdu. Başkan Toçoğlu, “Geyve ilçe merkezi girişinde bulunan ve artık ihtiyacı karşılamayan köprüyü kaldırdık. Eski köprü yerine Geyve ilçemize yakışır, modern bir köprü projelendirmiştik. Hamdolsun bölgedeki yapım çalışmalarını tamamladık. Yaklaşık 26 metre uzunlunda ve 22 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ettik” diye konuştu.


Kalıcı yatırımlardan yanayız

1,6 Milyon TL’lik projede sona gelindiğini de belirten Toçoğlu, “İnşallah kısa süre içerişinde köprümüzün cephe ve dolgu çalışmalarını da tamamlayacağız. Geyvemize yakışır modern bir...