06 / 07 / 2024

Sakarya Geyve kayı boyu konutları

Sakarya Geyve kayı boyu konutları

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yapımı tamamlanma aşamasına gelen Kayı Boyu Konutları İnşaatını yerinde inceleyerek, ''Geyve Belediyesi olarak halkımızı ucuz ve kaliteli konutlarla buluşturmaya devam ediyoruz'' dedi.

Şaban Dişli Sakarya’daki çiftliğini 35.5 milyon TL'ye satıyor!

AKP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye’nin Lahey Büyükelçisi Şaban Dişli, memleketi Sakarya Geyve'de İlimbey Köyü’ndeki çiftliğini, 35.5 milyon TL'ye satıyor... 

Sakarya Geyve Meydanı inşaatında son durum ne?

Geyve heyeti ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, Geyve Meydan projesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yüce açıklamasında, Meydan projesinde kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Sakarya Geyve'de 23.6 milyon TL'ye satılık fabrika binaları!

Geyve İcra Dairesi, Sakarya Geyve'de bulunan tek katlı kargir havai fişek oyuncak ve kimya fabrika binaları ve tarlasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 23 milyon 668 bin 793 TL olarak belirlendi. 

Sakarya Geyve Meydanı 5 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Geyve Meydanı için 5 Haziran Cuma günü ihaleye çıkacaklarını müjdeledi.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Geyve ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Geyve Alifuatpaşa’daki MYO binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, MYO’nun Alifuatpaşa’daki ek hizmet binasının yenilenmesi için protokol imzaladı.

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Reysaş GYO Sakarya'daki gayrimenkulü için Yapı Kayıt Belgesi aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Sakarya İli Arifiye İlçesi 2587 Ada 46 Parsel için Yapı Kayıt Belgesi alındı...

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sakarya'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Sakarya'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldığı açıklandı. 13 milyon konutun imar ve iskan sorununa çözüm olacak Yapı Kayıt Belgesi için müracaatlarının 31 Ekim 2018 tarihine kadar süreceğini belirttiler. 

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve kayı boyu konutları Haberi

Sakarya Geyve kayı boyu konutları

Sakarya Geyve Belediyesi'nin vatandaşları ucuz maliyetle ev sahibi yapmak için başlattığı projelerden ikincisi olan Kayı Boyu Konutları tamamlanma aşamasına geldi. İnciksuyu Mahallesinde yapımı tamamlanan ve vatandaşların büyük beğenisini kazanan 72 dairelik Osmanlı konutlarının ardından, Yörükler Mahallesinde yapımına başlanan 12 daire 3+1 ve 120 m2 olan Kayı Boyu konutları da tamamlanma aşamasına geldi.


Sırada Tepecikler Mahallesi

Konut şantiyelerini diğer çalışmalarda olduğu gibi ilçenin dört bir yanına dağıtan Geyve Belediyesi kendi öz kaynaklarıyla alınan araziler üzerinde vatandaşları ucuz ve sağlam konutla tanıştırmaya devam ediyor. Geyve’de Osmanlı Konutları ile başlayan ve Yörükler Mahallesinde Kayı Boyu Konutları ile devam eden konut atağının Tepecikler Mahallesindeki arazi üzerinde devam edeceği öğrenildi.


Söz Verdik, Mutluyuz..

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; Geyve Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Kimilerinin hayal olarak gördüğü...