15 / 05 / 2024

sakarya ihracatını ne kadar artırdı

sakarya ihracatını ne kadar artırdı

İhracatta 9'uncu sırada bulunan Sakarya, haziranda dış satımını geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 yükseltti Türkiye'nin en fazla ihracat yapan 9'uncu kenti Sakarya, haziranda dış satımını geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 artırdı.

Brent petrol bugün ne kadar? Bugün brent petrolün varili kaç dolar? 28 Ekim 2022 brent petrol fiyatı

Piyasalardaki sıkılaşmanın etkisi ile, güçlü güçlü dolar kuru ve  güçlü ABD ihracatı ile birlikte dün petrol yükselişe geçti.  Peki brent petrol bugün ne kadar? Bugün brent petrolün varili kaç dolar? 28 Ekim 2022 brent petrol fiyatı...

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne son 70 kazık çakılacak!

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatında en zor kısım geride kalıyor. Zemindeki sıvılaşma ve balçığa rağmen şimdiye kadar 380 iksa kazığı çakılırken, kalan 70 kazığın da 10 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme günü ne zaman?

Emlak vergisi, gayrimenkuller için her sene ödeniyor. Verginin 2. taksit ödemeleri ise Kasım ayı itibariyle başladı. Peki, emlak vergisi 2. taksit son ödeme günü ne zaman?

Düzce’de çarpık yapılaşmanın önüne geçildi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptığı açıklamada Düzce’de çarpık yapılaşmanın önüne geçildiğini belirterek “ En önemli şansımız ‘ Planlı Gelişme Döneminde’ kalkınma hamleleri yapmamızdır’ dedi

2015 emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

Emlak vergisi ödemesi ev, işyeri, arsa ve araziler gibi gayrimenkuller için yapılıyor. Peki, ilk taksiti en son Haziran'da ödenen 2015 emlak vergisi 2. taksit son gün ne zaman?

Emlak vergisi ödemesi son gün ne zaman?

1319 sayılı kanun gereğince tüm taşınmaz mallar için emlak vergisi ödemesi yapılıyor. Emlak vergisi için ödenecek bedel, taşınmazın değerine ve türüne göre belirleniyor. Peki, emlak vergisi ödemesi son gün ne zaman?

Malatya Kuyuönü'ne mobil itfaiye binası yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, itfaiye teşkilatının şehrin güneybatısında yer alan mahallelere daha hızlı ulaşmasını temin etmek amacıyla Kuyuönü’ne Mobil İtfaiye Binası yapılacak.

Miras tarlası olanlar için son gün ne zaman?

6537 sayılı Toprak Koruma Kanunu gereğince miras kalan tarımsal arazi ve yeter gelirli tarımsal araziler Bakanlık tarafından verilen sürenin bitmesi halinde bölünemeyecek. Peki, miras tarlası olanlar için son gün ne zaman?

Çin, Türkiye'nin mermer ihracatını vurdu!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü. Bir de İran'a ambargoların kalkmasının sektörü zora sokacağına dikkat çekiliyor.

Çin'in inşaattaki teşviği azaltması mermer ihracatını yüzde 25 düşürdü!

Çin hükümetinin inşaat sektörüne verdiği teşvikleri kısması, Türkiye'nin mermer ihracatını tutar bazında yüzde 25 düşürdü.

Türkiye, Amerika'ya mermer ihracatını artırdı!

Doğaltaşta dünyanın en zengin rezervlerine sahip Türkiye, ABD ve Kanada'daki lüks konut projelerine yaptığı mermer ve traverten ihracatını artırmaya başladı.

TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap son başvuru günü ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap'ta yer alan 158 adet konutu satışa sunuyor. Peki TOKİ Erzincan Üzümlü Bayırbağ 2. Etap son başvuru günü ne zaman?

sakarya ihracatını ne kadar artırdı Haberi

sakarya ihracatını ne kadar artırdı


İhracatta 9'uncu sırada bulunan Sakarya, haziranda dış satımını geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 yükseltti

Türkiye'nin en fazla ihracat yapan 9'uncu kenti Sakarya, haziranda dış satımını geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 artırdı.


Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) verilerinden derlenen bilgiye göre, kentten ocakta 219 milyon 3, şubatta 235 milyon 834, martta 272 milyon 249, nisanda 268 milyon 935 bin, mayısta da 238 milyon 421 bin dolarlık ihracat yapıldı.


Geçen yıl haziranda 196 milyon 191 bin dolarlık ihracat yapan kent, dış satımını geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 artışla 212 milyon 57 bin dolara çıkardı.  


Mayısa göre ihracatı yüzde 11,1 düşen Sakarya, buna rağmen 9'uncu sıradaki yerini...