04 / 05 / 2024

sakarya imo şube başkanı Hüsnü Gürpınar

sakarya imo şube başkanı Hüsnü Gürpınar

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi. Peki, Hüsnü Gürpınar kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sakarya'ya fuar merkezi müjdesi!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “İnşallah şehrimizde bir fuar merkezi oluşturacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD ile de bu noktada işbirliği yapabiliriz” dedi.

Tavuk Dünyası Sakarya'daki 3'üncü şubesini açtı!

Tavuk Dünyası, Sakarya'daki 3. şube yatırımını hayata geçiriyor Tavuk Dünyası Agora AVM’de yeni bir şube açtı.

Türk Kızılayı Sakarya'da bina inşaatı ihale edecek!

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı; Akyazı İlçesi Ömercikler Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

Sakarya Demokrasi Meydanı anketi için son gün 24 Şubat!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü yaptığı açıklamada Demokrasi Meydanı için başlatılan anketin 24 Şubat Cuma günü sonra ereceğini duyurdu.

İMO Sakarya Şubesi Başkanı Hüsnü Gürpınar oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonunda gerçekleşti. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi

İMO Van Şube Başkanlığı'nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şube Başkanlığı’nın 13. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kamuran Turgut güven tazeledi.

Adres Patent, Sakarya'da şube açacak!

Adres Patent, Türkiye genelindeki 5. şubesi olan Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Sakarya'da açacak. Adres Patent Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nün açılışı, 9 Ekim Cuma günü Sakarya'da gerçekleştirecek.

Sakarya'da Engelsiz Kafe inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor. Cumhuriyet Mahallesi Hüseyin Rahmi Sokak’ta bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü eski binası Engelsiz Kafe’ye dönüştürülüyor.

Sakarya Atatürk Stadı arazisine yapılacak ticaret merkezine durdurma kararı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar, Sakarya Atatürk Stadı'nın yerine yapılması planlanan ticaret merkezine ilişkin Sakarya 1. İdare Mahkemesinin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini bildirdi.

Sakarya Engelli Hizmetleri yeni yerine taşındı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, yeni yerinde hizmete başladı. Artık engelli kursları, destek ve eğitim hizmetleri şehrin sosyal politika merkezi olan Sosyal Gelişim Merkezi’nden verilecek.

sakarya imo şube başkanı Hüsnü Gürpınar Haberi

sakarya imo şube başkanı Hüsnü Gürpınar

Hüsnü Gürpınar kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulunda  mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi.

Hüsnü Gürpınar, 1959 yılında Adapazarı'nda doğdu. Hüsnü Gürpınar, 1982 yılında Sakarya Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi'nden mezun oldu. 


Halen kendi bürosunda serbest inşaat mühendisi olarak çalışmaktadır. 


Hüsnü Gürpınar, evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

E-posta: [email protected]

Adres: İSTİKLAL MAHALLESİ BÖLÜK SOKAK NO:33 54050 

ADAPAZARI - SAKARYA

Telefon: +90 264 2745625

Faks: +90 264 2745625



İMO Sakarya Şubesi Başkanı Hüsnü Gürpınar...