05 / 05 / 2024

sakarya kaynarca projeleri

sakarya kaynarca projeleri

Ferizli ile Kaynarca’ya bağlı 14 mahallenin su problemine kesin çözüm getirecek yatırımlar devreye alındı. Ferizli Bakırlı İçmesuyu Deposu ve isale hattı yatırımlarının açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da katıldı...

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Aslandağ Grubu 4A mağazalarını büyütüyor!

Kapı, mutfak ve banyo üretimi yapan Aslandağ Grubu, yatırım atağına kalkıyor. Sakarya Kaynarca'da 40 bin metrekarelik bir fabrika kuracak olan grup, 2020'ye kadar 150 milyon TL yatırım yapacak. Şirketin halen 320 olan çalışan sayısı yeni yatırımla 500'e ulaşacak.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Aslandağ Grubu'ndan Sakarya'ya 60 milyon TL'lik yatırım!

Baba mesleği marangozluk işini büyüten Aslandağ Grubu'nun yeni bir yatırım hazırlığı da var. İnşaat sektöründe de işleri bulunan Aslandağ Grubu Sakarya Kaynarca'da fabrikanın arsasını almış.

Sakarya’ya bin yataklı hastane müjdesi!

AK Parti Kaynarca İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu kente bin yataklı hastane inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Sakarya Kaynarca'nın imar planına itiraz!

Sakarya Kaynarca ilçesi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar planı için hak sahibi olan arsa sahipleri Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na itiraz başvurusu yaptı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

sakarya kaynarca projeleri Haberi

sakarya kaynarca projeleri


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin Ferizli ile Kaynarca’ya bağlı 14 mahallenin su problemine kesin çözüm getirecek yatırımları devreye alındı. Ferizli Bakırlı İçmesuyu Deposu ve isale hattı yatırımlarının açılış programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Söğütlü Belediye Başkanı Ahmet Genç, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, TOBB Başkanı Cevdet Mete ile çok sayıda vatandaş katıldı.


İçmesuyu Deposu ve Hat

Programın açılış konuşmasını yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölge yeraltı suları bakımından fakir bir bölge. Gerekli çalışmalarımızın ardından depo ve içmesuyu hattı çalışmalarını projelendirdik. Sapanca Gölü’nden temin edilen içmesuyu 60 kilometre mesafe kat...