17 / 05 / 2024

sakarya Maşat Deresi ıslah çalışmaları

sakarya Maşat Deresi ıslah çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Hendek Kocaahmetler Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarını tamamladı. Maşat Deresi üzerinde hayata geçirilen proje kapsamında 1,8 metre çapında 280 metrelik yeni bir hat oluşturuldu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Çalışanlara müjde! İmzalar atıldı saatlik çalışma ücretlerine yüzde 50 zam!

Çalışanlara müjdeli haber verildi. Toplu sözleşmede imzalar atıldı. Saatlik çalışma ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı. İşte detaylar!

Atıl araziler tarıma nasıl kazandırılacak?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü yazısında atıl arazilerin tarıma nasıl kazandırılacağını yazdı. İşte Bayer'in o yazısı...

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması için soru önergesi verildi!

Ülkemizde ekim yapılmayan ve atıl durumda olan arazilerin tarıma kazandırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Sakarya İlkokulu’nun temeli atıldı!

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkılarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine yenisi yapılacak olan Sakarya İlkokulu’nun temeli atıldı.

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM'de açtı!

ebebek, 162. mağazasını Sakarya Ada AVM’de açarak koronavirüs sürecinde de büyümeyi sürdürüyor...

Aydın'da tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi için imzalar atıldı!

Aydın'da hayata geçirilecek olan "tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi" için imzalar atıldı...

TOKİ Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi ihalesi 8 Haziran'da!

Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulaması 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Sakarya Hendek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’te inşa edilecek itfaiye hizmet binasının temeli atıldı

Bilecik Osmaneli’nde tarihi konaklar restore edilecek!

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki tarihi konaklar, gönüllü üniversite öğrencilerinin röleve çalışmaları ile restore ediliyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tarihi konakların öğrencilerin çalışma atölyesi olduğunu ifade etti...

Alaçatı Havalimanı tartışma konusu oldu!

İzmir Çeşme'ye bağlı turizm cenneti Alaçatı’da gelecek yıl nisan ayında ihalesi çıkacak havalimanı tartışma konusu oldu.

sakarya Maşat Deresi ıslah çalışmaları Haberi

sakarya Maşat Deresi ıslah çalışmaları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Hendek Kocaahmetler Mahallesi’ndeki dere ıslah çalışmalarını tamamladı. Maşat Deresi üzerinde hayata geçirilen proje kapsamında 1,8 metre çapında 280 metrelik yeni bir hat oluşturuldu. Hayata geçirilen çalışmalardan bölgede yaşayan vatandaşların memnuniyet duyduğunu belirten Kocaahmetler Mahallesi Muhtarı Hasan Katı, “Geçtiğimiz yıl yaşadığımız sel felaketinde Maşat Deresi mahallemize önemli bir hasar vermişti. Her yağışlı havada derenin debisi yükseliyordu. Mahalle sakinleri olarak konuyu Büyükşehir Belediyemize ve SASKİ’ye ilettik. Ve bölgede hemen bir çalışma başlatıldı” diye konuştu.


Hizmetlerimiz Daha Hızlı ve Kaliteli

Katı, “Maşat Deresi’nin yaklaşık 280 metrelik kısmının geçişi için yeni bir hat oluşturuldu. Hattın yanı sıra gerekli yerlere istinat duvarları da yapıldı. Bu çalışma ile her yağışta taşkınlara sebep olan Maşat Deresi’ni ıslah etmiş olduk. Yeni Büyükşehir...