27 / 04 / 2024

sakarya ne kadarlık ihracat yaptı

sakarya ne kadarlık ihracat yaptı

Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) verilerinden derlenen bilgiye göre, Rusya'ya mayısta 41 milyon 649 bin dolar, haziranda ise yüzde 5,3 düşüşle 39 milyon 459 bin dolar dış satım yapıldı.

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

Pasifik GYO, 2023'te 94 adet konut ile 124 adet ticari alanı 3.6 milyar TL'ye sattı!

Pasifik GYO, son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini aşmayan alım, satım kiralama rakakmlarını açıkladı. Peki şirket 2023 yılında ne kadarlık satış yaptı? Kaç bağımsız bölüm satıldı? İşte o rakamlar...

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.

ÖTV düzenlemesinin ardından elektrikli otomobillere 500 bin TL indirim! Sıfır elektrikli araç alacaklara müjde! 

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla beraber elektrikli otomobillerde ÖTV düzenlemesine gidildi. Peki araçlarda ne kadarlık bir fiyat düşüşü yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Vakıf GYO'dan Tablo Adalar ve Cubes Ankara'da ilk 9 ayda 2.4 milyar TL'lik satış!

Vakıf GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını duyurdu. Peki Vakıf GYO hangi projesinde ne kadarlık satış yaptı? İşte ayrıntılar...

Sakarya Büyükşehir taksitle 3 arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Akyazı, Adapazarı, Hendek'te yer alan üç arsayı satışa çıkardı. 

Hisseli tapusu olanlar dikkat! Bunlara dikkat etmezseniz elinizdeki her şey gidebilir!

Hisseli tapu, aynı gayrimenkul üzerinde birden çok kişinin belirli oranlarda mülkiyet haklarına sahip olduğu bir tapudur. Tapu sicilinde, her hissedarın bu gayrimenkulde ne kadarlık bir paya sahip olduğu kayıtlıdır. Bu tapuda bazı dikkat edilmesi gereken noktalar ve alınması gereken önlemler vardır.

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı! Rekor üstüne rekor kırdı! 14 Temmuz 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının ardından yükselişe geçerek rekor üstüne rekor kırdı. Gram altın dün 1667 lira oldu. Altın resmen adını altın harflerle yazdırdı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Temmuz 2023 altın fiyatları.

sakarya ne kadarlık ihracat yaptı Haberi

sakarya ne kadarlık ihracat yaptı


Türkiye'nin en çok ihracat yapan 9'uncu kenti Sakarya'da, en fazla ihracat 39 milyon 459 bin dolarla Rusya'ya yapıldı.  


Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) verilerinden derlenen bilgiye göre, Rusya'ya mayısta 41 milyon 649 bin dolar, haziranda ise yüzde 5,3 düşüşle 39 milyon 459 bin dolar dış satım yapıldı.   


Rusya'nın ardından 28 milyon 715 bin dolarla İsrail ikinci, 14 milyon 966 bin dolarla Almanya üçüncü sırada yer aldı.  


Haziranda 212 milyon 57 bin dolarlık dış satım yapılan kentte şu ülkeler öne çıktı:  


"Birleşik Krallık'a 14 milyon 406 bin dolar, Fransa'ya 12 milyon 632 bin dolar, Belçika 11 milyon 633 bin dolar, Mısır'a 9 milyon 337 bin dolar, İspanya'ya 8 milyon 90 bin dolar, İsveç'e 7 milyon 892 bin dolar, Polonya'ya 7 milyon...