30 / 04 / 2024

sakarya nehri üzerindeki yeni köprü

sakarya nehri üzerindeki yeni köprü

Sakarya’nın Geyve ilçesinde bulunan Bağlarbaşı köyü Şarlak mevkiinde bulunan eski tren köprüsünün yanında Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) köprü inşaatında son işlem olan ray döşeme çalışmalarında sona yaklaşıldığı öğrenildi...

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi 2587 Ada 46 Parsel üzerindeki 34.199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan depolama alanı "Arıkan Kriko ve Mak.San.Tic.A.Ş."ye 1 seneliğine kiraya verildi...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Sinanpaşa Köprüsü yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma kapatılan Seyhan Nehri üzerindeki Sinanpaşa Asma Köprüsü’nde gereken onarımı gerçekleştirdi.

Sakarya Nehri asıl yatağına kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri’ni asıl yatağına kavuşturacak projede devam eden genişletme çalışmalarını inceledi.

Sakarya Nehri bu projeyle nefes alacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Nehri yatağında devam eden genişletme çalışmalarını inceledi.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Asi Nehri üzerindeki 4. köprü tamamlandı!

Hatay’ın en önemli bölgelerinden biri olan ve Küçük Sanayi Sitesi ile Güzelburç Mahallesi ve Maşuklu ile Küçükdalyan mahallelerini birbirine bağlayan köprünün aydınlatma çalışmalarını tamamlayan HBB ekipleri, yeni köprüyü Hataylıların hizmetine sundu.

Kosova İbar Nehri üzerindeki köprü yeniden canlanacak!

Kosova'da, kuzeyinde Sırpların, güneyinde Arnavutların yaşadığı Mitrovica şehrini ikiye bölen İbar Nehri üzerindeki köprünün yeniden aktif hale getirilmesi için çalışmalar başladı.

Artvin-Borçka Zipline Tesisi açıldı!

Artvin’de Çoruh Nehri üzerindeki Borçka Barajı gölü üzerine kurulan ve Karadeniz’in tek parçalı en uzun "zipline" tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ardahan Kura Nehri Köprüsü'nün onarımında sona gelindi!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Kura Nehri üzerindeki 110 yıllık tarihi 3 ayaklı çelik köprünün onarımında sona gelindiğini açıkladı.

Ardahan'daki tarihi köprü restore ediliyor!

Ardahan'da Kura Nehri üzerindeki 110 yıllık çelik köprü onarımında sona gelindi. Belediye Başkanı Faruk Köksoy açıklama yaptı.

Sakarya'da 7.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sakarya İli Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya İli Pamukova İlçesi'nde yer alan arsa üzerindeki 30 taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihale bedeli 7 milyon 884 bin TL olarak belirlendi.

Ardahan Kura Nehri Köprüsü restore edilecek!

Ardahan kentinin sembollerinden biri olan Kura Nehri üzerindeki yaklaşık 110 yıllık çelik köprü, restore ettirilerek, yaya ulaşımının yanı sıra insanların sosyal ihtiyaçlarını giderebileceği bir alana dönüştürülecek.

sakarya nehri üzerindeki yeni köprü Haberi

sakarya nehri üzerindeki yeni köprü


Geyve İlçesi Bağlarbaşı köyü Sakarya Nehri üzerinde yapımı devam eden köprü inşaatında son ray döşeme işlemleri de tamamlanıyor.


Sakarya’nın Geyve ilçesinde bulunan Bağlarbaşı köyü Şarlak mevkiinde bulunan eski tren köprüsünün yanında Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) köprü inşaatında son işlem olan ray döşeme çalışmalarında sona yaklaşıldığı öğrenildi. Ekipler son sürat çalışırken son olarak ray döşeme işlemlerinin kaldığını belirttiler.


Tüm hızıyla çalışan ekipler köprünün kısa sürede biteceğini belirtti.



Geyve...