18 / 07 / 2024

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan tabiat parklarında yenileme çalışmaları yıpranan tabelalar ile devam ediyor. Ekipler tarafından ilk olarak Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı tabelaları yenilendi...

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Sakarya ve Ankara'da 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe dikkat!

Sakarya Kocaali ve Ankara Sincan'da yer alan 3 adet arsa satılıyor. Peki Sakarya ve Ankara'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ilan metinleri...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

OHAL Kapsamında Yerleşme ve Yapılaşmaya İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ilgili detaylar belli oldu. Afet bölgesinde kalıcı konutlar nasıl yapılacak? Orman ve meralar yapılaşmaya açılıyor!

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Tezcanlar Orman Ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Şubesi Çatalca'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Çelik tarafından kuruldu.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Sakarya Karasu ve Kocaali için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ili Karasu ve Kocaaali ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Kanal İstanbul uyarısı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili, Terkos Gölü ile Sazlıdere Barajı’nın devre dışı bırakılacağını belirterek İstanbul’un susuz kalabileceği uyarısı yaptı.

Orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

İmar barışı kapsamında mevzuata aykırı yapılara yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, orman ve kıyı alanlarındaki yapılara yapı kayıt belgesi alınır mı?

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Huş Mühendislik Orman Ve Sera Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İmara açılan Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkı mecliste!

Park Orman ve Hacet Deresi Tabiat Parkının imara açılması ile ilgili sorunlar TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, soru önergesi hazırladı...

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü Haberi

Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü


Baharın gelmesi ile birlikte Sakarya’daki tabiat parklarında yenileme çalışmaları başlatıldı.


Sakarya Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan tabiat parklarında yenileme çalışmaları yıpranan tabelalar ile devam ediyor. Ekipler tarafından ilk olarak Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı tabelaları yenilendi.




Sakarya...