05 / 05 / 2024

Sakarya Ortaköy yeni köprü

Sakarya Ortaköy yeni köprü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yeni köprüyle Çayırbaşı, Türbeköy, Martinler ve Ortaköy Mahalleri arası ulaşımına alternatif bir güzergah kazandıracağız. Çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Buse Terim Ortaköy'deki villasının kapılarını açtı!

Ortaköy’de yeni bir villaya taşınan Buse Terim, evini Instyle Home dergisine açtı. Terim, “Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm." diyor...

Sakarya'nın yeni laboratuvar binasının inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından inşa edilen şehrin yeni laboratuvar binasındaki çalışmaları inceledi.

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde hayata geçirilecek olan yeni projeler de masaya yatırıldı.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde yatay mimari vurgusu!

Seçimlerin ardından yeni dönemin ilk Meclisi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin başkanlığında yapıldı. Toplantıda yatay mimari vurgusu yapıldı.

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Beşiktaş Belediyesi uyardı: Tünel, Ortaköy Vadisi’ni yok edecek!

Beşiktaş Belediyesi, Dolmabahçe Tüneli projesinin Ortaköy Vadisi’nin ekolojik yapısını yok edeceğine ve trafiği kilitleyeceğine dikkat çekerek yeni bir düzenleme yapılmasını talep etti.

Sakarya Kocaali'nin yeni yaşam alanı ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine inşa edilecek yeni yaşam merkezi için 17 Ağustos Cuma günü ihaleye çıkacaklarını duyurdu.

Sakarya Kocaali'ye yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ilçe merkezine yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini müjdeledi.

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Sakarya Hendek'e yeni yaşam alanı inşa ediliyor!

Hendek’e kazandırılacak yeni yaşam merkezi için 26 Ocak Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin dört bir yanına yeni yaşam alanları kazandırmak adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Ortaköy yeni köprü Haberi

Sakarya Ortaköy yeni köprü


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Proje kapsamında 28 adet kazıklı temel işleminin sonlanmak üzere olduğunu aktaran Toçoğlu, temel aşamasındaki işlemlerin ardından kaba inşaat çalışmalarını derhal başlatacaklarını aktardı.


24 Metre Uzunluk

Başkan Toçoğlu, “16 ilçemizde köprü yapım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar şehrin muhtelif bölgelerindeki birçok köprüyü yıktık; yerine ulaşım güvenliğini maksimum seviyeye çıkardığımız yeni köprüler inşa ettik. Bunun yanında ekibimizce tespiti yapılan bazı köprülerde de güçlendirme çalışması yaptık. Şimdi bir projemiz de Hendek Ortaköy’de devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Bölge Ulaşımına Alternatif

Yeni köprü projesinin bölge ulaşımına sağlayacağı kolaylıklardan da bahseden Başkan Zeki Toçoğlu, “İnşallah yeni köprüyle Çayırbaşı, Türbeköy, Martinler ve Ortaköy Mahalleri arası ulaşımına alternatif bir güzergah kazandıracağız. 24...