27 / 04 / 2024

Sakarya Şal Sokak yenilendi mi

Sakarya Şal Sokak yenilendi mi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışması sonlandı: Şal Sokak sil baştan yenilendi.

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Sakarya'da sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde sahte evrakla gayrimenkul satmaya çalışan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı...

Sakarya Demokrasi Meydanı’ndaki kazı çalışmaları tamamlanıyor!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kazı çalışmalarımızın yüzde 90’ını tamamladık. Yeni projeyle meydandaki kot farkını ortadan kaldıracağız.” dedi.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının gelecek hafta içerisinde başlayacağını müjdeledi.

Sakarya Ferizli'de kentsel dönüşüm kararı alındı!

Sakarya Ferizli ilçesine bağlı iki mahallede kentsel dönüşüm kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Zile Amasya Caddesi'nde sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Zile Belediyesi tarafından hazırlanan ‘’Amasya Caddesi Sokak Sağlıklaştırması’’ projesi kapsamında 17 konakta cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'da 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'daki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projede ikinci etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Şal Sokak yenilendi mi Haberi

Sakarya Şal Sokak yenilendi mi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta başlatılan yenileme çalışmaları sona erdi. Başkan Toçoğlu tarafından müjdesi verilen projenin etaplar halinde hayata geçirileceği belirtilmiş, bu kapsamda ilk olarak arterin Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölümünde çalışma başlatılmıştı. Bu bölgede SASKİ yağmursuyu çalışması yapmış, Fen İşleri ekipleri de kaldırım yenilemesi ve asfalt serim çalışmalarını sonlandırmıştı.


Tüm Etaplarda İşlem Tamam

Bölgenin 2. etabı olan Şerefiye Camii ve Adapazarı Belediyesi hizmet binası arasındaki bölümde de gerekli işlemler sonlandırıldı. İlk etapta olduğu gibi bu alanda da SASKİ tarafından gerekli işlemler hayata geçirildi. Yaya yolları yenilendi ve son olarak da bölgede asfalt serim işlemleri gerçekleştirildi. Büyükşehir Ulaşım ekipleri de arterin tamamında yol çizim ve gerekli işaretçiler üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Böylelikle...