05 / 05 / 2024

sakarya taraklı ssatılık ev

sakarya taraklı ssatılık ev

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Sakarya'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Sakarya 4. İcra Dairesi, Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Semerciler Mahallesi'nde bulunan dükkan vasıflı taşınmazı 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Haziran 2021 günü gerçekleşecek. 

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Sakarya Sapanca'da 6.5 milyon TL'ye satılık 5 bahçe!

Sapanca İcra Dairesi, Sakarya İli, Sapanca İlçesindeki 5 adet bahçeyi 6 milyon 481 bin 614,5 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kuruşunlu Mevkii 102 ada 64 parselde yer alan arsa nitelikli taşınmaz açık artırma usulü ile satılacak...

Sakarya'ya 47 yeni sağlık tesisi kazandırdık!

Sakarya'da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sağlıkta toplam bin 335 yataklı, 17'si hastane olmak üzere, 47 adet sağlık tesisini şehrimize kazandırdık'' diye konuştu.

Sakarya Serdivan'da 5.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı; Sakarya İli, Serdivan İlçesi'nde yer alan 5 adet arsayı toplamda 5 milyon 563 bin 672 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Sakarya'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık fındık bahçesi!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'nde yer alan fındık bahçesi vasıflı gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Kanalboyu Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 215 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

sakarya taraklı ssatılık ev Haberi

sakarya taraklı ssatılık ev

Şener Şen ve Olgun Şimşek'in oynadığı şirin bir kasabaya internetin gelmesiyle insanların hayatındaki değişiklikleri anlatan bir reklam filmiyle yeniden keşfedilen Sakarya'nın tarihi Taraklı (Reklam filmindeki ismi Mümkünlü) ilçesindeki tarihi Osmanlı evlerinin fiyatı son birkaç yılda yüzde bin 500'e varan oranla artmıştı. Sakin, huzurlu ve bozulmamış dokusuyla cezbeden Taraklı'da artık satılık tarihi ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.


Taraklı ilçesi daha önce yolu bile bilinmeyen bir kasabaydı. Reklam filmiyle ismini duyuran Taraklı'nın talihi bir anda değişti. Mümkünlü dünyanın da ilgisini çekti. Taraklı'nın 2011 yılında Uluslararası Cittaslow (Sakin Şehir) ağına dahil edilmesi tanınırlığını artırdı. Ayrıca sağlık turizmine yönelik yatırımların da hız kazanması dikkatleri ilçeye çekti. Daha önce 30-40 bin liraya alıcı bulamayan evlerin aslına uygun restore edilmesiyle fiyatı bugün 400-600 bin liraya,...