27 / 04 / 2024

Sakarya Uludere Köprüsü nerede

Sakarya Uludere Köprüsü nerede

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Mecidiye için önemli bir ulaşım alternatifi olan ve selden zarar gören Uludere Köprüsü ’nü de genişleterek yeniden inşa edeceğiz, dedi...

Sakarya Arifiye Köprüsü tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Sakarya Arifiye Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprüler kazandırmaya devam ediyor.

Sakarya Adatepe Köprüsü hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını belirtti.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Hendek Cenaze Köprüsü yenileniyor!

Hendek Mahmutbey Mahallesi Hendek Uludere üzerinde bulunan ve Cenaze Köprüsü olarak bilinen köprü yıkılarak yenisi yapılıyor.

Sakarya Hendek'e yeni araç köprüsü!

Hendek Uludere ikinci etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yol genişletme çalışması ve araç köprüsü yapılıyor.

Sakarya'daki Justinianus Köprüsü'nün sırrı çözülemedi!

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Beşköprü mevkiinde bulunan 'Justinianus Köprüsü', Bizans İmparatorluğu döneminin Anadolu'daki en görkemli eserlerinden biri.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Sakarya Adatepe Köprüsü ne zaman açılacak?

Sakarya Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, yapımı devam eden, Adatepe köprüsünü gezerek, incelemelerde bulundu.

Hendek Ortaköy Köprüsü inşaatında son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden çalışmaları değerlendirdi. Zeki Toçoğlu, köprünün inşaatındaki son durumu anlattı.

Sakarya Geyve’deki Doğantepe Köprüsü’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve’de inşası devam eden Doğantepe Köprüsü’nü yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Geyve Doğantepe Köprüsü ihalesi bugün!

Ulaşım güvenliğini sağlamaya dönük çalışmalar kapsamında yeni bir projede daha ihale hazırlıklarının tamamlandığını aktaran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Geyve Doğantepe Köprüsü için bugün ihaleye çıkıyoruz." dedi

Sakarya Bedilkazancı Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Bedilkazancı Köprüsü yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Mudurnu Çayı üzerine yeni bir köprü daha inşa ediyoruz...

Sakarya Uludere Köprüsü nerede Haberi

Sakarya Uludere Köprüsü nerede

Karapürçek Uludere ve Kanlıçay Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun sel bölgelerinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İçme suyu isale hatları ve şebekelerden kaynaklı su kesintilerine hızlı çözümler ürettik. Arızalanan ve hasar gören hatlarımızı da onararak bölgenin birincil ihtiyacı olan suyu kesintisiz bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırdık. İnşallah Mecidiye bölgesi için önemli bir ulaşım alternatifi olan ve selden zarar gören Uludere Köprüsü’nü de genişleterek yeniden inşa edeceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Karapürçek’te incelemelerde bulundu. Haziran ayında yaşanan sel felaketinin ardından bölgede önemli altyapı çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Başkan Toçoğlu, Karapürçek – Mecidiye arası ulaşımda önemli bir yeri olan Uludere Köprüsü’nün genişletilerek...