05 / 05 / 2024

sakarya unigarden satış ofisi

sakarya unigarden satış ofisi

Sakarya Serdivan'da inşa edilen Fixus Yapı Unigarden Evleri'nde daire fiyatları 87 bin TL'den başlıyor, 99 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede ilk etap teslimlerinin Mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Sakarya ve Adana'da taksitle 27 adet iş yeri ve konut satılıyor! 

Belediyeler, Sakarya ve Adana illerinde yer alan 27 adet iş yeri ve konutu taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak iş yeri ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nivars Oksijen Sakarya'da 3. etap satışları başladı! 13 villaya özel yüzde 25 indirim!

Nivars Project tarafından inşa edilen Nivars Oksijen Sakarya projesinde 3. Etap satışları başladı. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sağlanacak.

Sakarya'da 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor! Bu tarihe dikkat!

Kocaali Belediyesi, Sakarya Kocaali'de yer alan 6 adet arsayı 46 bin 688 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale tarihi... 

Sakarya'da 2 adet arazi satılıyor! İhalesi 8 Aralık'ta! 

Sakarya Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya ili, Pamukova ilçesinde yer alan 2 adet araziyi satıyor. Peki Sakarya Pamukova'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Sakarya'da konut ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Sakarya'da 109 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 adet arsa satılıyor!  İhalesi 30 Ekim'de!

Sakarya Kocaali Belediyesi, Sakarya ili, Kocaali ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Sakarya Kocaali'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Sakarya'da 2 arsa satılıyor! 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Sakarya'da yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilenler...

sakarya unigarden satış ofisi Haberi

sakarya unigarden satış ofisi

Unigarden Evleri Fixus Yapı imzası ile yükseliyor. Tamamı 1+1 dairelerden meydana gelen projede toplamda 850 adet daire ve 1 adet AVM yer alıyor.


Fixus Yapı Unigarden Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları 52 ila 63 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 46 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden projenin aylık 800 TL ile 1.000 TL arasında kira getirisi sağlaması planlanıyor. 


Sakarya Unigarden projesi, Adapazarı Merkez'e (İstanbul-Ankara Hızlı Tren) 10 dakika, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 10 dakika ve Sakarya Otogarı'na 15 dakika mesafede konumlanıyor.


Unigarden Konutları'nın sosyal olanakları içerisinde ise; alışveriş merkezi, doğal orman alanı, basketbol ve futbol sahaları, oyun salonları, açık otopark, eğlence alanları, kafeler, spor alanları, yürüyüş alanları, yüzme havuzu ve güvenlik mevcut.


Fixus Yapı...