02 / 05 / 2024

Sakarya Uzun Çarşının 1 etap yapım ihalesi ne zaman

Sakarya Uzun Çarşının 1 etap yapım ihalesi ne zaman

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzun Çarşı Yenileme Projesi’nde 1. etap yapım ihalesi 25 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

İhracatçılar dolar almak için Kapalıçarşı’nın yolunu tutuyor!

Kurda bankalarla Kapalıçarşı arasındaki farkın açılması sonrası ihracatçı, gelirinin yüzde 40'ını Merkez Bankası’na sattıktan sonra Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor.

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arın Proje Dekorasyon Uygulama İnşaat Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Canalp Yüksel tarafından kuruldu.

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın İnşaat Reklam Medikal Temizlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şaşmaz tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Ciğerci ve Gökhan Tekin ortaklığında kuruldu.

Sakarya Unkapanı Meydanı'nın temeli atılıyor!

Sakarya'ya yakın zamanda kazandırılacak Unkapı Meydanı için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce meydan inşaatı için yakın zamanda temel atma töreni yapılacağını dile getirdi.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Müjde Ar'ın Bodrum'daki evi kaçak çıktı!

Yıllarca turizm apart olarak düşük vergi ödeyen Müjde Ar'ın, imar planlarına uygun şeklinde yapılmış olan turizm tesisini şikayet edeyim derken, kendisinin imar affına başvurduğu ve evini konuta çevirdiği belirlendi. Bodrumlular duruma tepki gösterdi...

Sakarya Uzun Çarşının 1 etap yapım ihalesi ne zaman Haberi

Sakarya Uzun Çarşının 1 etap yapım ihalesi ne zaman

Büyükşehir ve Adapazarı Belediyeleri ile bölge esnafının işbirliği ile başlatılan çalışmada; projelendirme süreci sonuçlanmış, kamulaştırma işlemleri de nihayete erdirilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından kısa süre önce yapım ihalesi müjdesi verilen dönüşüm projesinde ihalenin ardından ilk kazmanın vurulacağı da açıklanmıştı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hatırlanacağı üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu, Uzun Çarşı’da başlatılacak proje kapsamında bölge esnafı ile birkaç kez bir araya gelmiş, esnafın standartlarını yükseltecek çalışmanın merkezine bölgede ticaret yapan vatandaşlarımızı koymuşlardı. Hamdolsun biz de başkanımızdan aldığımız talimatlar kapsamında projenin bugüne kadarki tüm aşamalarında esnafımızla birlikte hareket ettik. Adapazarı Belediyemiz ile de önemli bir paydaş olarak çalıştık. Geldiğimiz noktada tarihi adadaki dönüşüm çalışmasının projesi hazırlandı. Kamulaştırma süreci yasal...