17 / 05 / 2024

Sakarya yatay mimarisi

Sakarya yatay mimarisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimarisiyle büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, ‘Yatay mimari konusunda ısrarımız devam edecek’ diye konuştu.

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Mimaride Sakarya’ya özgü tarz Türkiye’ye örnektir!

Şehir ve Güvenlik Sempozyumundan sonra değerlendirmeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Sakarya, yatay mimarisiyle ülkemizin örnek şehirlerindendir. İnşallah Sakarya mimari anlayışı, şehir kimliği ile geleceğin şehirleri arasında yerini alacaktır” dedi.

Ekrem Yüce: Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz!

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Dijital Şehircilik Zirvesi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz” dedi.

Yatay mimariyi estetik anlayışıyla şekillendireceğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaptığı açıklamada, "Kent hayatının her alanına olumlu etki yapacak çalışmalar, medeniyet tasavvurumuzun estetik mimarisinden alacağımız referanslarla yatay mimari anlayışımızı şekillendireceğiz" dedi.

Sakarya mimari anlayışıyla örnek olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Dikey mimari değil, yatay mimari anlayışının hakim olduğu Sakarya’mızın örnek bir şehir olmasında çok büyük katkılarınız olacağından şüphem yok. Bu katkılarınız esnasında her daim yanınızda olacağım” dedi.

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde yatay mimari vurgusu!

Seçimlerin ardından yeni dönemin ilk Meclisi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin başkanlığında yapıldı. Toplantıda yatay mimari vurgusu yapıldı.

Sakarya yatay mimariyle gelişiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, kentin yatay mimariyle geliştiğini, çevrenin, yeşilin, doğanın ve su kaynaklarının korunmasından asla taviz vermediklerini söyledi..

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Sakarya dönüşümle değer kazanıyor!

Sakarya Sapanca'daki Kentsel Dönüşüm Konutları nitelikli çevre düzenlemesiyle şehre değer katarken, yatay mimarisi ve mahalle eksenli düzenlemesiyle dikkat çekiyor.

Sakarya yatay mimariyle büyüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimarisiyle büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, ‘Yatay mimari konusunda ısrarımız devam edecek’ diye konuştu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Sakarya yatay mimarisi Haberi

Sakarya yatay mimarisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda konuştu.

Sakarya Yenigün Gazetesi'nde yer alan habere göre, ‘Yatay mimari konusunda ısrarımız devam edecek’ diye konuşan Toçoğlu, açıklamalarından gurur duyduklarını ve Sakarya’nın yatay mimarisiyle büyüyen bir şehir olduğunun altını çizdi.

Başkan Toçoğlu, “Yatay mimari yalnızca Sakarya için değil tüm şehirlerimiz için gerekli bir mimari uygulamadır. Her 30 yılda bir doğal afetlerle yerle bir olan şehrimizde hem depreme hazırlık hem de estetik için yatay mimariyi benimsedik. Bugün geldiğimiz noktada Sakarya Türkiye’nin en yaşanılabilir şehri. Bu şehirde yaşamaktan mutlu olan insanların beton yığınlarının içerisinde kaybolmamasını çok önemsedik. Hemşehrilerimiz de bu mimari uygulamayı zaman içerisinde benimsedi. İnşallah bu şekilde devam edecek” şeklinde konuştu.

Toçoğlu, “Şehircilik anlayışımızı insanların göğü görebildiği, çocukların toprakla...