02 / 05 / 2024

Sakarya Yeni Giriş Kapısı Projesi son durum

Sakarya Yeni Giriş Kapısı Projesi son durum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde kamuoyu ile paylaştıkları bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışmaları başlattıklarını ilan etti.

Migros'tan dev atılım! 5 yıllık planda yeni bir migros

Migros Grubu İcra Başkanı Özgür Tort, Migros’un 70 yılda bir süpermarketten çok öte bir hizmet evrenine ulaştığını, bu yıl 6,5 milyar TL yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti. Tort, Migros Grubu her yıl katlanarak büyürken, iştirakler ve yeni girişimlerin 5 yılda ilave bir Migros şirketi daha olu

Bakan Kacır duyurdu: KOSGEB desteklerinin limitleri artırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni girişimler ve yatırımlar için kritik öneme sahip KOSGEB desteklerinde destek limitlerinin artırılacağını duyurdu. 

Honor X8a`nın duyurusu yapıldı! 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Honor X8a ile Honor, en yeni giriş seviyesi cihazını sundu. İşte Honor X8a'nın özellikleri ve 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Borsa İstanbul haftaya nasıl başladı? Borsada son durum ne?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, henüz yeni giriş yaptığımız haftaya yüzde 0,77 artış ile 3.654,74 puandan başlamış oldu. İşte detaylar…

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

KOSGEB’den nasıl destek alınır? KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır?

KOSGEB destek programı yeni girişimciler için bir umut kapısı görevi görüyor. Peki KOSGEB destek başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte detaylar!

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Sakarya'da yeni ticaret merkezi için düğmeye basıldı!

Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehre yeni ticaret merkezinin kazandırılacağının müjdesini verdi.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Türkiye İMSAD Yeni Girişimciler İçin Erasmus Programı'nda aracı kurum oldu!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Yeni Girişimciler İçin Erasmus’ programında aracı kurum olan Türkiye İMSAD, yurt dışında bilgi ve tecrübe kazanmak isteyen yeni girişimcilere destek olmak için düğmeye bastı.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Sakarya Yeni Giriş Kapısı Projesi son durum Haberi

Sakarya Yeni Giriş Kapısı Projesi son durum


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri öncesinde kamuoyu ile paylaştıkları bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışmaları başlattıklarını ilan etti. Hatırlanacağı üzere yerel seçim sürecinde ‘Yeni Sakarya’nın AK Hedefleri’ isimli kitapla yeni dönem projelerini kamuoyuna tanıtan Başkan Toçoğlu, bugünden 2023 hedeflerini inşa edeceklerini paylaşmıştı. Toçoğlu bu doğrultuda ulaşımdan çevreye, altyapı ve içmesuyundan enerjiye kadar birbirinden önemli yatırımların 2019’a kadar şehirle buluşacağını müjdelemişti.


Ulaşım Çok Daha Rahatlayacak

Başkan Toçoğlu tarafından yerel seçim sürecinde açıklanan yatırımlar arasında Şehrin Yeni Giriş Kapısı Projesi de yer alıyordu. Bu dev ulaşım yatırımına göre Serpan Esentepe bölgesinden şehir merkezine bağlantıyı sağlayacak yeni bir yol çalışmasının hayata geçirilmesi öngörülüyordu. Beşköprü-Hızırilyas Tepesi arasındaki 950 metrelik yeni giriş kapısı ile şehir merkezine ulaşımda alternatif bir...