05 / 05 / 2024

sakarya yenilenen yollar

sakarya yenilenen yollar

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akyazı’da yaklaşık 11 kilometrelik güzergahı asfaltladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Sakarya'da 2023'ün ilk yarısında üretilen her 5 araçtan 4 tanesi dünya yollarında!

Sakarya'da 2023 yılının ilk yarısında üretilmiş olan 129 bin 416 aracın yüzde 81,1'ine denk gelen 105 bin 21 tanesi yurt dışına gönderildi.

Sakarya'nın yeni projelerine Büyükşehir Meclisi onayı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada bisiklet ve yürüyüş yollarıyla sosyal yaşantıya katkı sunacaklarını söyledi.

Beytepe Sağlık Kampüsü imar yolları basın toplantısı yarın!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Beytepe Sağlık Kampüsü çevresindeki yollar için yenilenen imar planlarnı basına yarın anlatacak.

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Bursa Demirtaş'ta imar yolları açılıyor!

Bursa Osmangazi'de imar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Manisa Matdere ve Yaraşlı'ya yeni yol yatırımları!

Ahmetli ilçesi Matdere ve Yaraşlı Mahallelerinde, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Yenilenen yollar, mahallelere hem güzellik, hem de konfor kattı.

Manisa Tiyenli'nin yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Tiyenli Mahallesi’nin yollarını yeniliyor. Kilit parke taşı ile yenilenen yollar, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Sakarya'ya ulaşımı rahatlatacak yeni yollar!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi’nde devam eden yol düzenleme ve kavşak çalışmalarını inceledi.

Sakarya Serdivan'ın yolları yenileniyor!

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. İşte sokakları yenilenen mahalleler...

Sakarya'da grup yolları çalışmaları tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gün içerisindeki ziyaret programı kapsamında farklı ilçelerde görevli muhtarları Büyükşehir’de misafir etti.

sakarya yenilenen yollar Haberi

sakarya yenilenen yollar



Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akyazı’da yaklaşık 11 kilometrelik güzergahı asfaltladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı’da yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından tüm ilçelerde asfalt çalışmalarının koordineli bir şekilde devam ettiğini belirten Oktar, “Ekiplerimiz Akyazı’da bugüne kadar yaklaşık 11 kilometrelik grup ve köy içi yolunda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerimiz bu çalışmasında güzergahlara yaklaşık 10 bin 700 ton asfalt döktü” dedi.


Yaklaşık 13 kilometrelik güzergah

Çalışmaların Pınarbaşı köy içi yolunda devam ettiğini de sözlerine ekleyen Oktar, “Ekiplerimiz Akyazı Pınarbaşı köy yolunda çalışmalarına devam ediyor. Burada da yaklaşık bin metrelik güzergah asfaltlanacak. Bu çalışmamızın ardından Dokurcun merkezinde de yine yaklaşık...