21 / 05 / 2024

sakaryada kaç konutun deprem sigortası var

sakaryada kaç konutun deprem sigortası var

Birinci derece deprem bölgesi olan Sakarya'da bulunan 194 bin 190 konuttan, 94 bin 19 konut Doğal Afet Sigortaları Kurumu'na (DASK) zorunlu deprem sigortası yaptırdı, 100 bin konutun ise sigortası yok.

Büyük deprem İstanbul'un kıyılarında daha çok hasar yaratır düşüncesi yanlış! Tam 600 bin birim bir an önce değişmeli!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, hem deprem bölgesi hem de İstanbul ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve megakentte kaç konutun dönüştürülmesi gerektiğini açıkladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlğının Kahramanmaraş projesi için son dakika müjdesi geldi. TOKİ Kahramanmaraş projesi için müjde geldi! İki projede 121 yeni konutun aman kaçırmayın...

120 metrekare prefabrik evler kaç para? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi!

Prefabrik ev, salgın sonrası pek çok kişinin tercih ettiği konutlardan biri olmuştur. Prefabrik konutun yapılışı diğer konutlara göre daha kısadır. Peki “120 metrekare prefabrik evler kaç para?” İşte detaylar!

TOKİ Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutun ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Türkiye'de kaç konutun deprem sigortası var? Veriler şaşırttı!

Türkiye genelinde toplam 20 milyon 32 bin konut mevcut. Ancak bu konutların yalnızca yüzde 52.6’lık kısmının yani 10 milyon 544 bin 32 tanesinin zorunlu deprem sigortası olduğu belirlendi. 

Türkiye'de kaç konutun zorunlu deprem sigortası var?

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu raporuna yansıyan verilere göre Türkiye genelinde 10 milyonun üzerinde zorunlu deprem sigortası poliçesi mevcut.

Türkiye'de kaç konutun deprem sigortası var?

Türkiye, deprem riski oldukça yüksek bir bölge. Fay hatları üzerinde konumlanması nedeniyle ülkemizde büyük depremler yaşanabiliyor. Peki Türkiye'de kaç konutun deprem sigortası var? İşte ayrıntılar...

Türkiye'de kaç konutun sigortası var?

DASK tarafından açıklanan rakamlara göre; ülke genelinde 7 milyon konutun deprem sigortası bulunmuyor. 17.6 milyon civarında olan konutların sadece yüzde 56.70'sinin zorunlu deprem sigortası bulunuyor.

Kasım ayında İzmir'de kaç konut satıldı?

Türkiye’de Kasım ayı boyuncu toplam 89 bin 626 konut satışı yapılırken, en çok konutun 16 bin 58 ile İstanbul’da olduğu görüldü. Peki İzmir'de kaç konut satıldı?

TOKİ Maçka son sözleşme tarihi!

TOKİ Maçka projesinde yer alan 132 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Vakfıkebir ve Maçka Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir ve Maçka projelerinde yer alan 297 konutun kurası çekildi

TOKİ Trabzon'da 297 konutun kurası çekildi!

TOKİ'nin Trabzon Vakfıkebir İlçesi’nde inşa ettiği projede 171 konut, Maçka’da ise 126 konutun hak sahipliği kurası dün noter huzurunda gerçekleştirildi.

sakaryada kaç konutun deprem sigortası var Haberi

sakaryada kaç konutun deprem sigortası var

Birinci derece deprem bölgesi olan Sakarya’da bulunan 194 bin 190 konuttan, 94 bin 19 konut Doğal Afet sigortaları Kurumu (DASK)’na zorunlu deprem sigortası yaptırdı.

Ege denizinde meydana gelen 6.5 şiddetindeki deprem akıllara Sakarya’daki konutların deprem sigortası yapılıp yapılmadığı konusunu gündeme getirdi. Birinci derece deprem bölgesi olan Sakarya’da bulunan 194 bin 190 konuttan, 94 bin 19 konut Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)’na zorunlu deprem sigortası yaptırdı. Sakarya Esen Sigorta Acentesi Genel Müdürü Ali Esen Sakarya gibi çok sık yaşanan depremlerle anılan bir şehirde depreme karşı her zaman hazırlıklı olmak gerektiğini söyledi.

Sakarya Esen Sigorta Acentesi Genel Müdürü Ali Esen, “17 Ağustos olarak Sakarya’da çok acılar yaşadık. Aynı acıyı Gökçeada merkezli Çanakkale ve Marmara bölgesi çok ağır hissetti. Sakarya olarak cumartesi günü biz...