15 / 05 / 2024

sakaryaspor altyapı tesisi ihale sonucu

sakaryaspor altyapı tesisi ihale sonucu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ nce Sakaryaspor Altyapı Tesisi’nin ihalesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’ nda gerçekleştirilen ihaleye iki firma katıldı. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak...

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Ali Koç: Altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz!

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, "7 ya da 8 tane sahayı içerisinde barındıran bir altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz." dedi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya altyapı tesisi müjdesi!

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Kulübünü makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni bir altyapı tesisinin müjdesini verdi...

Osmaniye Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 75'i tamam!

HATSU, Erzin ilçemizi altyapı sıkıntısından kurtaracak olan Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının hızla ilerlediğini duyurdu.

Ordu'ya 4 yeni atıksu arıtma tesisi!

İçme suyu ve altyapı yatırımlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, projelerine çevresel üstyapı çalışmalarını da katarak Ordu’ya 4 adet paket atık su arıtma tesisi kazandırıyor.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

sakaryaspor altyapı tesisi ihale sonucu Haberi

sakaryaspor altyapı tesisi ihale sonucu


Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nce Sakaryaspor Altyapı Tesisi’nin ihalesi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleye iki firma katıldı.


20 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek, tam donanımlı konaklama tesisi, açık spor alanları ve tribün binasının bulunacağı tesisin ihalesine iki firma teklif verdi. Bahaş, firması 4 milyon 941.000 TL, Fıratoğlu firması ise 5 milyon 966.000 TL’lik tekliflerini komisyona sundu. İhale Komisyon Başkanı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, ihalenin hayırlı olmasını dileyerek, ihale sonucunun komisyonun değerlendirmesinin ardından kamuoyuna duyurulacağını belirtti.


Sakarya...