12 / 05 / 2024

Sakaryaspor Altyapı Tesislerinin inşaatı ne durumda

Sakaryaspor Altyapı Tesislerinin inşaatı ne durumda

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “ İnşallah sporcularımız kısa süre içerisinde tam donanımlı tesislerine kavuşacak" dedi

Kentsel altyapı yatırımlarına yeni düzen!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Altyapı Tesislerinin Koordinasyonuna İlişkin Yönetmelik Taslağı hazırlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, yeni sistem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman: Altyapı tesisleri için yatırımlarımız sürüyor!

Altyapı tesislerinin devam ettiğini söyleyen BJK Başkanı Fikret Orman, "Sezon bitince yatırımlara başlayacağız. Ümraniye'ye 10 milyon lira gibi bir yatırım yapacağız. Futbol akademisi haline gelecek. " dedi.

Balıkesir'e 7.5 milyonluk altyapı yatırımı yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temeli atıldı.

Balıkesir Balya'ya 7,5 milyonluk yatırım hamlesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya’ya yapılması planlanan altyapı tesislerinin temelleri atıldı. 7 milyon 528 bin liralık bütçe ile yapılacak olan tesisler ile ilçenin altyapı sorunlarının tümü çözüme kavuşacak.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi 16 Mayıs'ta!

DHMİ, YİD kapsamından çıkartılarak öz kaynaklarla yapılmasına karar verilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için yeni ihale sürecini belirledi. İlk ihale, altyapı tesislerinin yapımı için 16 Mayıs'ta yapılacak.

Sakaryaspor Tesisleri 30 Eylül'de açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri resmi açılış için gün sayıyor. Tesislerin 30 Eylül'de açılması planlanıyor.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri 30 Eylül'de açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri resmi açılış için gün sayıyor.

İdris Güllüce Ankara’da altyapı çalıştayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı.

İdris Güllüce Altyapı Tesisleri Çalıştayı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı. Bakan Güllüce, altyapı ile ilgili başlatılan bu çalışmanın çok önemli ve gerekli olduğunu vurguladı...

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri açılıyor!

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” dedi.

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü gelirine ortaklık imkanı!

1984 yılında Boğaziçi Köprüsü Gelir Ortaklığı Senetleri satışa sunulmuş. Cumhuriyet tarihinde ilk kez, halk, devlete ait altyapı tesislerinin gelirlerine ortak olma imkanına kavuşmuş. Satılacak senetlerin nominal değeri 10 milyar liraymış.

1980 yılında Büyükçekmece sivrisinek istilasına uğramış!

1980 yılında Büyükçekmece sivrisineklerin istilasına uğramış. Yağan şiddetli yağmurlardan sonra artan sıcaklıkla beraber yöre de altyapı tesislerinin olmaması Büyükçekmece'yi bataklık haline getirmiş ve sivrisinekler cirit atmaya başlamış.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nin inşaatı devam ediyor!

Başkan Toçoğlu, “Tam donanımlı konaklama tesisi, soyunma, dinlenme ve hakem odalarının yer alacağı tribün binası ve iki suni çim sahanın bulunacağı tesislerimiz kısa süre içerisinde sporcularımızın hizmetinde olacak” dedi.

Sakaryaspor Altyapı Tesislerinin inşaatı ne durumda Haberi

Sakaryaspor Altyapı Tesislerinin inşaatı ne durumda


Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşallah sporcularımız kısa süre içerisinde tam donanımlı tesislerine kavuşacak.  Konaklama Tesisi, tribün binası ve biri antrenman için olmak üzere iki sahanın bulunduğu Sakaryaspor Altyapı Tesisleri şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan altyapı tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 20 dönüm arazi üzerinde hayata bulan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimiz içerisinde yer alacak konaklama binası kat yapım çalışmalarımız tamamlandı. Soyunma, dinlenme ve hakem odalarının bulunacağı yaklaşık 850 kişilik tribün binasında da çalışmalarımız sürüyor. Aynı zamanda da tesisimiz içerisinde yer alacak iki spor sahasında da çim serme çalışmalarına başlıyoruz” diye konuştu.


Tam donanımlı

Projenin tamamlanması ile şehrin tam donanımlı modern...