19 / 07 / 2024

Sakaryaspor Kulübü yangın

Sakaryaspor Kulübü yangın

Çatıda güneş enerjisi sistemi kurulumu sırasında çıktığı belirtilen yangın, büyümeden söndürüldü

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı! Sepette yangın büyüyor!

Market zamları durdurulamadı. KDV ve ÖTV artışından sonra marketler fiyatlarını peş peşe güncelledi. Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı: Sepette yangın büyüyor....

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

İstinye Atlı Spor Kulübü’nün imar planları kurula takıldı!

Sarıyer İstinye’deki Atlı Spor Kulübü’nün mevcut binalarını ruhsata bağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan plan, koruma kurulu engeline takıldı.

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkullerinin akıbeti mecliste!

İsim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbeti meclis gündemine taşındı..

Sakaryaspor Kulübü yangın Haberi

Sakaryaspor Kulübü yangın

Sakaryaspor Kulübü Tesisleri'nde futbolcuların kaldığı binanın çatısında güneş enerjisi sistemi kurulumu sırasında çıktığı belirtilen yangın, büyümeden söndürüldü. 

Kulübün Güneşler Mahallesi Rüstemler Tesisleri'nde bulunan 2 katlı binanın çatısında güneş enerjisi sistemi kurulumu sırasında, kaynak makinesinden sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına işçiler ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. 

Yarım saat süren çalışmayla kontrol altına alınan yangın, büyümeden söndürüldü. 

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Vedat Yaşlıca, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesislerde tadilat yapıldığını belirterek, ''Çatıda güneş enerjisi sistemi kuruluyordu. Elektrik kaynağından sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıkmış olabilir. Çalışmalar devam ediyor, o nedenle tam bilgi edinemedik. Bu yönde bilgi aldık. İnşallah burada kalır, söndürüldü sayılır. Zarara bakacak halimiz yok şimdi. Tesisler tadilatta, futbolcu kalmıyor. Allah beterinden saklasın''...