05 / 05 / 2024

sakıp sabancı yalısı kiralandı

sakıp sabancı yalısı kiralandı

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'dan pırlanta değerinde 10 tavsiye!

Stajyer memurluktan zirve tırmanan ve Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak tarihe geçen Sakıp Sabancı, birbirinden eşsiz 10 tavsiye verdi! İşte Sakıp Sabancı'dan geleceğin liderlerine pırlanta değerinde 10 tavsiye...

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Boğazın gözdeleri arasında bulunan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL'ye Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran dizinin çekildiği yalı ise merak konusu oldu.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Kocaeli Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı çalışmasında kuzey-güney anayol ve yan yollar trafiğe açıldı

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

Sevil Sabancı'nın turizm tesisi projesine İBB'den ret!

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

2003 yılında Boğaz'ın en pahalı yalısı 60 milyon dolar!

2003 yılında ABD merkezli Century 21'in Türkiye temsilciliği, Boğaz'daki yalıları araştırıp fiyat biçmiş. Geçtiğimiz günlerde 100 milyon avroya satılan Burhanettin Efendi Yalısı'na 12 yıl önce 60 milyon dolar değer biçilmiş.

Sakıp Sabancı Kent Müzesi Mükemmellik Sertfikası'nı aldı!

Kentin kimliğinin tanıtımında önemli rol üstlenen Sakıp Sabancı Kent Müzesi ve Dilek Sabancı Sanat Galerisi, uluslararası bir turizm şirketi tarafından 2015 Yılı Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

1998 yılında ''Atlı Köşk'' Sakıp Sabancı Müzesi olacakmış!

1998 yılında Emirgan'daki tarihi ''Atlı Köşk'', içindeki antika eşyalarla birlikte Sabancı Üniversitesi'ne müze olarak tahsis edilecekmiş. Atlı Köşk'ten ayrılacak olan Sabancılar Ailesi, Beylerbeyi'ndeki yalıda oturacaklarmış.

Dilek Sabancı Baranlar Yalısı'na tadilat yaptırıyor!

İş dünyasının değerli isimlerinden rahmetli Sakıp Sabancı ve Türkan Sabancı'nın büyük kızları yardımsever işkadını Dilek Sabancı, 1,5 yıl önce Yeniköy'de 50 milyon dolara Baranlar Yalısı'nı satın almıştı.

1995 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı büyük tehlike atlatmış!

Sadrazaman Amcazade Hüseyin Paşa'nın 1698 yılında Anadoluhisarı'nda yaptırdığı Köprülü Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı, 1995 yılında devrilen bir sobadan çıkan yangın sonucu önemli bir ölçüde hasar görmüş.

sakıp sabancı yalısı kiralandı Haberi

sakıp sabancı yalısı kiralandı

Star TV'nin OGM Pictures ile yaptığı özel anlaşmanın ilk projesi olan Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'nda başladı. Yapım şirketi Osmanlı mimarisine sahip Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı için 600 bin TL'yi gözden çıkardı. Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor.


 
Bir dönem Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı'nın ikamet ettiği Osmanlı mimarisi tarihteki adı Şevket Paşa yalısı, Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan gerekli izin alınmasından sonra aslına olabildiğince sadık kalarak restore edip, yeni bir düzenleme ile tekrardan dizayn edildi.

Beylerbeyindeki bu tarihi yalı bahçesindeki peyzaj düzenlemesi ile dikkat çekici. Yalının giriş katı, üç ayrı oturma grubunun yer aldığı bölümlerden ve yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odasından oluşuyor. 

Salonun üst katında ise...